Ľubochňanský řízek
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Recept jsem napsal, páč jsem tady študoval právě řízky a musel jsem si dojít do lednice pro něco, abych přestal slintat jak bernardýn. Jen jedno: cituji co jsem se tady dočetl:"I když peču řízky pomalu jsou suché". Právě naopak opékat rychle a prudčeji, aby zůstaly uvnitř ještě mírně narůžovělé. PS: foto bohužel nemám.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 10. 2015 18:51
21. 10. 2015 22:20
20. 10. 2015 22:31
No, těch 5mm jsem nechtěl komentovat, já su kopyto a mám problém is plátky 1cm ale Alfred Jansky: je asi šikula
...ááá nééébo těch 5mm je až po naklepání
Ale stejně si nedokážu představit maso 5mm silné že je vo vnútri růžové, jak stojí psáno v poznámce. No, představit si to i dokážu, ale jak to dokázat v reálu, tak to si představit nedokážu
20. 10. 2015 22:24
20. 10. 2015 21:59
No, já taky klepu krávu po chrbátu ale rád se nechám poučit, proč si myslíte to co píšete
20. 10. 2015 21:39
20. 10. 2015 21:16
20. 10. 2015 21:10
20. 10. 2015 13:22
20. 10. 2015 11:31
19. 10. 2015 20:41
19. 10. 2015 19:46
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 6 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 8 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 10 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno před 21 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 23 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno 3. 5. 2024 14:57
Právě bylo uvařeno:
Guláš, hovězí či vepřový
PavlinaP uvařil před 37 minutami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Mmelinda uvařila před 1 hodinou
"Pštrosí" vejce
Standby uvařila před 1 hodinou
Kynutý borůvkový koláč od Tejajky - CRISP
Petra Dvor. uvařila před 2 hodinami
Tilapie
marcel123456789 uvařila před 2 hodinami
Vepřové na česneku s dušenou mrkvičkou
Kamilana uvařila před 3 hodinami
Vepřová plec na hořčici
Styliane uvařil před 3 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
IvanaMiskova uvařila před 4 hodinami
Pikantní majonézová křidélka
radekhk uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak pěstovat, sklízet a sušit majoránku. Oblíbená rostlina je důležitým kořením naší kuchyně
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
Pěstujeme rajčata: Jak zvolit správnou odrůdu? Do leča se hodí jiná než na salát, výběr je ale veliký
Další recepty
Tématické fráze: řízek lubochaň recepty lobochnansky rizek recept lobochnansky řízek lobochnansky řízek se sýrem lubochnˇanský řízek obrácené maslove rizky rizky naopak lubochňanský řízek se sýrem lubochňanaký řízek recept obrácený rostenec lubochnanský vepřový řízek lubochňansky vepřový řízek recept obrácené vepřové řízky židovský řízek obrácené hovězí řízky obalene zmrzle rizky lubochňanský kuřecí řízek lubochnanky řízek recept lubochňanský řízky rizek naopak
Suroviny: roštěnec nízký, pepř, sůl, mouka, vejce, strouhanka, sádlo, sýr strouhaný
Ľubochňanský řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZNvv
12 názorů