Bezkonkurenční králík

Blanka23 Kuchařka:

4-5 porcí Jiné maso 19 názorů

Recept si zatím oblíbilo 11 kuchařů
511

Suroviny

1 naporcovaný králík
1 - 2 zelené papriky
Marináda:
2 dcl vody
2 dcl oleje
lžička pepře
lžička mleté papriky
5 stroužků česneku
2 velké cibule
1 lžíce plnotučné hořčice
3 lžíce kečupu
špetka chilli
lžička tymiánu
sůl dle chuti
Recept si zatím oblíbilo 11 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Všechny přísady na marinádu smíchame, a králíka do ní naložíme přes noc.

  2. Druhý den králíka pečeme i s marinádou, pokud ji máme hodně, tak ji tam nedáváme všechnu, a popřípadě marinádou pak podléváme.

  3. Králíka posypeme nakrájenou paprikou na proužky. Pečeme tak 2 hodiny, aby byl králík krásně měkoučký. Podáváme s brambory, může být i rýže.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 313 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Bezkonkurenční králík

  • Eva Voilfová Eva Voilfová(neregistrovaný)

    Super, výpek rozmixovat a přidat něco kysané smetany pro spojení chutí. Nemá to chybu.

    Odpovědět

  • Andrea Andrea(neregistrovaná)

    Moji kluci se po něm rozplývali:-p Opravdu chutné:-))

    Odpovědět

  • OLGA čERMÁKOVA OLGA čERMÁKOVA(neregistrovaný)

    Petra Stejskalová: bEZKONKURENČNÍ KRALIK RECEPT tAK NÁM PROSÍM NAPÍŠTE TEN MNOHEM LEPŠÍ RECEPTIK.DIKY

    Odpovědět

  • Jaroslava Mezírková Jaroslava Mezírková(neregistrovaný)

    Ještě k tomu přidám kořenovou zeleninu, tak uvidím. Díky Jaruška:-p:-p

    Odpovědět

  • pikupe pikupe(neregistrovaný)

    kdyby jste měli zájem mam králiky.jinak jsem to delal dnes a opravdu luxus.604450301sms:yes:

    Odpovědět

  • Marta Marta(neregistrovaná)

    Opravdu bezkonkurenční,nemá chybu :-)):-)

    Odpovědět

  • Helena Helena(neregistrovaná)

    Právě jsem ho naložila,určitě bude zítra super

    Odpovědět

  • Marta Marta(neregistrovaná)

    Výborné ,masičko krásně šťavnaté a výpek s bramborami jedna báseň :-) :-)

    Odpovědět

  • Petra Stejskalová Petra Stejskalová(neregistrovaný)

    Jo, je to dobrý, ale jedli jsme i mnohem lepší.

    Odpovědět

  • Petra Petra(neregistrovaná)

    Dnes jsme zkoušeli a bylo to báječné,děkuji za receptík.:yes::yes::yes::-)):-)):-))

    Odpovědět

  • Andys Andys(neregistrovaný)

    No,tenhle recept taky nevypadá špatně. Dnes jsem naložila králíka do marinošky a zítra se peče :-p máme na mražáku ještě jednoho,tak příště zkusím tento postup ;-)

    Odpovědět

  • hana143 hana143

    rebeka:kuře jsem zkusila a šlo to.Zkusit třeba.hana143

    Odpovědět

  • Jarda Jarda(neregistrovaná)

    Výborné!!!!!!!!!!!!!!!!!:-p

    Odpovědět

  • Simona Skolakova Simona Skolakova

    Moc se mi recept líbí,ten vyzkouším.:yes::-KA dávám bod:yes:

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Určitě by to šlo na kuře. Je to vlastně béřovický králík. Omáčka jde i zahustit. Toho oleje nikdy nedávám tolik. Každopádně je to super recept.;-):yes:

    Odpovědět

1 2 Další

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo