Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

NOVINKA: Naše chalupářská kuchařka

Koupit za 399 Kč

Bezkonkurenční králík

Jemné a zdravé králičí maso je na pečení vynikající. Protože má opravdu velmi nízký obsah tuku, musíme k jeho přípravě přistupovat opravdu citlivě, abychom ho nevysušili. Ideální je přídavek slaniny nebo marináda. Díky tomu si maso zachová šťavnatost.

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 140 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 120 min bez doby odležení

140 min (20 min příprava + 120 min tepelná úprava, bez doby odležení)

3. 5. 2010 17:58

Suroviny

Porce: 4-5

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 593 kJ / 2 054 kcal
Bílkoviny5,86 g
Tuky205,43 g
Vláknina14,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 619 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy42,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mika59 mika59

25. 4. 2022 16:55

Dělám taky tak, přidávám foto. Je moc dobrý..:yes::-K

Blanka23

29. 4. 2017 21:20

Renáta: peču vše na 200°C

Renáta

29. 4. 2017 15:50

Jak dlouho a na kolik stupnů?:-?

Eva Voilfová

22. 1. 2016 14:31

Super, výpek rozmixovat a přidat něco kysané smetany pro spojení chutí. Nemá to chybu.

Andrea

22. 11. 2015 11:28

Moji kluci se po něm rozplývali:-p Opravdu chutné:-))

OLGA čERMÁKOVA

5. 8. 2015 09:49

Petra Stejskalová: bEZKONKURENČNÍ KRALIK RECEPT tAK NÁM PROSÍM NAPÍŠTE TEN MNOHEM LEPŠÍ RECEPTIK.DIKY

Jaroslava Mezírková

27. 12. 2014 20:29

Ještě k tomu přidám kořenovou zeleninu, tak uvidím. Díky Jaruška:-p:-p

pikupe

22. 12. 2014 16:11

kdyby jste měli zájem mam králiky.jinak jsem to delal dnes a opravdu luxus.604450301sms:yes:

Marta

4. 10. 2014 07:48

Opravdu bezkonkurenční,nemá chybu :-)):-)

Helena

13. 11. 2013 20:57

Právě jsem ho naložila,určitě bude zítra super

Marta

16. 10. 2013 12:50

Výborné ,masičko krásně šťavnaté a výpek s bramborami jedna báseň :-) :-)

Petra Stejskalová

9. 4. 2013 22:42

Jo, je to dobrý, ale jedli jsme i mnohem lepší.

Petra

9. 3. 2013 15:09

Dnes jsme zkoušeli a bylo to báječné,děkuji za receptík.:yes::yes::yes::-)):-)):-))

Andys

22. 2. 2013 22:59

No,tenhle recept taky nevypadá špatně. Dnes jsem naložila králíka do marinošky a zítra se peče :-p máme na mražáku ještě jednoho,tak příště zkusím tento postup ;-)

hana143

11. 1. 2013 16:35

rebeka:kuře jsem zkusila a šlo to.Zkusit třeba.hana143

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Petra Burianová

nově v našem eshopu

Do obchodu

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kralik recepty recept na kralika recepty z králika kralik recept recepty na kralika recepty kralik recept kralik králík na smetaně recepty bezkonkurenční peceme kralika jak upéct králíka králik top recepty králík top recept na králíka jak udelat králíka receptykralik recepty na králík kralik-recepty recepty-kralik králík na kečupu jak uvarit kralika

Suroviny: králík, paprika čerstvá zelená, voda, olej, pepř, paprika sušená sladká, česnek, cibule, hořčice plnotučná, kečup sladký, chilli, tymián, sůl

TopRecepty.cz

Bezkonkurenční králík

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vQPg