Pštros na žampionech
Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Energie | 1 268 kJ / 303 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,00 g |
Tuky | 3,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 165 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Hraška je vynikající na bezlepkové zahuštění, samozřejmě se dá použít i klasická zásmažka, ale hraška je jemnější a lehčí. Jen je třeba ji nechat aspoň 20 minut provařit.
Délka vaření záleží na sporáku, je třeba, aby bylo maso měkké. Ze 300 gramů pštrosích steaků budou 2 hodně velké porce nebo 3 menší.
Jarní cibulka na talíři dodá jídlu vynikající chuť.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 2. 2016 14:20
3. 2. 2016 14:18
Dovolila jsem si přidat svůj recept na pštrosa / taky se žampiony / do Podobných
3. 2. 2016 14:16
3. 2. 2016 14:12
3. 2. 2016 14:11
3. 2. 2016 14:07
3. 2. 2016 13:36
3. 2. 2016 13:26
3. 2. 2016 13:22
3. 2. 2016 13:12
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 6 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 7 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 21 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Soufflé buchta
Přidáno 4. 5. 2024 06:45
Právě bylo uvařeno:
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
Krize uvařila před 2 minutami
Špagety "Alfredo"
Panova uvařila před 14 minutami
Smrkový med ze samoty u lesa
Andy74 uvařila před 41 minutami
Křenová omáčka
paprika1000 uvařil před 43 minutami
Cibulové bagetky
lizamzizalku uvařila před 45 minutami
Královské rohlíky
lizamzizalku uvařila před 48 minutami
Tvarohová rychlovka
Klarson uvařila před 49 minutami
Moc dobré naložené kuřecí maso
horkja uvařila před 49 minutami
Jednoduchý domácí chleba
OlgaBunatova uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
Teď vaří děda: Vepřový řízek v česnekovo-sýrovém těstíčku je šťavnatý a krásně voní česnekem
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
Další recepty
Tématické fráze: pštros recepty pštros recept pečený pštros recepty ze pštrosa recepty z pštrosa steak z pštrosa vareni pstrosi kyta stejk z pštrosa pštros steak recept steak z pštros kuchařka pštros recepty se pstrosa recept na pstrosa recepty pštros kyta pstros pštrosí maso na žampionech recepty s pštrosa steak ze pštrosa recept medajlonky z pštrosa praha jidlo z pštrosa
Suroviny: maso pštrosí, cibulka jarní, žampióny, olej olivový, sůl, pepř, hraška
Pštros na žampionech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jN7Y
25 názorů