Zelné závitky s hovězím masem a vařenými brambory
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 5 745 kJ / 1 373 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,11 g |
Tuky | 40,87 g |
Vláknina | 30,07 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 6,69 g |
Sůl | 16,80 g |
Sacharidy | 119,97 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pri vareni zelnych platku varim alespon 2 navic, kdyby se mi pri rolovani zacaly trhat.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 17 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 18 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 21 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Ošatkový chléb
DanaBl uvařila před 38 minutami
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 8 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 9 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 10 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 11 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 11 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 11 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 11 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 13 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Šlehaná feta je skvělý dip k čerstvé zelenině nebo ke krekrům. Snadno se připravuje a božsky chutná
Josef Maršálek upekl čokoládovou buchtu z batátů: Mramorovaná poleva doladí chuť hutného dezertu, říká cukrář
Zimní saláty podle oblíbených receptů. Zelí, cibule a kořenová zelenina - snadno dostupné suroviny pro zdraví a sílu
Další recepty
Tématické fráze: závitky z hovězího masa závitky s hovězím masem a zelím zelné závitky s mletým hovězím masem zelný závitek s hovězího masa zelný hovězí závitek zelné listy s hovězím masem co s vařenými brambory recept zelnacka recept z hovezim
Suroviny: maso hovězí mleté, cibule, směs zeleninová mražená, česnek práškový, paprika sušená sladká, olej, koření salátové, sůl, pepř mletý, vývar hovězí, zelí bílé hlávkové, brambory, zelí bílé hlávkové, paprika čerstvá červená, okurka čerstvá, cibulky sterilované, mrkev
Zelné závitky s hovězím masem a vařenými brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qnxk
0 názorů