Zelné závitky plněné mletým masem

Lilith-Isa Kuchařka: Lilith-Isa

Mleté maso 6 názorů

Suroviny

1/2 hlávky bílého zelí
250 g mletého masa
cibule
3 stroužky česneku
horčice
sůl
pepř
kmín
anglická slanina
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Zelné listy odělíme a spaříme v horké vodě, aby změkly, pak je potřeme hořčicí.

  2. Mleté maso osolíme, opepříme, přidáme najemno nakrájenou cibulku a prolisovaný česnek.

  3. Masovou směs poklademe na zelí, zabalíme, navrch dáme anglickou slaninu a dáme péct do trouby na 200°C na cca 30minut.
    Podáváme s bramborovou kaší nebo bramborem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 40 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Zelné závitky plněné mletým masem

Tématické fráze: zelné listy plněné mletým masem zelný list plněný mletým masem zelné závitky zelný závitek s mletym masem zelne listy plnene masem zelný závitek kapusta plněná mletým masem plněný zelný list s mletým masem a rýží zelné závitky plněné rýží plněné zelné listy mletým masem zelné listy s mletým masem plněné zelné listy recept plněne závitky plněné zelné listy plněný zelný závitek zelný list s mletým masem plněný zelný list golubce s mletým masem zelný závitky zelné závitky recept

Zapomněl/a jsem heslo