Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 691 kJ / 882 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,52 g |
Tuky | 29,21 g |
Vláknina | 8,04 g |
Cholesterol | 584 mg |
Sodík | 375 mg |
Sůl | 0,71 g |
Sacharidy | 24,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sarma-zelné závitky s masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mwjE
Moje poznámka
Sarma-zelné závitky s masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mwjE
Nejnovější recepty
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 11 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 11 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 11 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 11 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Strouhaný koláč s banánovou náplní
xSarka před 56 minutami
Utopenci - nejlepší co známe
LucaKnobloch před 9 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Amona před 10 hodinami
Maková náplň
lucyb před 13 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
lucyb před 13 hodinami
Čočková polévka z červené čočky
Kajkajak před 13 hodinami
Zavařené meruňky
Jana2017 před 13 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kamilchen před 15 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Kava 2 před 15 hodinami
Meruňkové nanuky
Cejenka před 16 hodinami
Tématické fráze:
zelný závitek,
plnene zelne listy,
golubky,
zelné závitky se slaninou,
zelné závitky s mletým a rýží video,
zelny zavitek recept,
zelné závitky s mletým masem,
plněné zelné závitky,
bulharská sarma recept,
maďarská sarma,
závitky v zelném listu,
rumunské jídlo v zelném listu,
recept na zelný závitek,
zelene zavitky,
zelný závitek s mletým masem,
mleté maso v zelnem listu,
holubky recept,
zelné závitky plněné mletym masem,
zelné listy,
plněný zelný list rumunsko
Suroviny:
míchané mleté maso,
cibule,
vejce,
olej,
listy zelné,
strouhanka,
víno bílé,
protlak rajčatový,
rajče,
vývar masový,
kopr,
petrželka,
libeček,
pepř,
sůl,
olej
Komentáře (30)
Ale tohle vypadá, že bude fakt výborné, už se těším, až vyzkoušeíme, i s koprem, jenom to nebudu nikomu říkat
Takže přidávám taky bodík a děkuju za recept
Ale mám dotaz, to se vám ty listy povede vždycky tak pěkně sloupnout už syrové, aniž by se potrhaly? Protože to mi moc nejde. Už jsem myslela spařit celou hlávku, ale co pak s tím zbytkem zelí, to je zas škoda
Asi mám dnes docela šťastný den i díky houbám(diskuze).
Jani, neslintej, zamočíš klávesnici a pak ti bude bojkotovat
Bibinko, posílám bodíka. Výborný recept a nádherné fotečky.
Pekný deň!
Mirko, s tou vaší početnou rodinou se lehko vyrovnám
Janko, tolik si to nehaň, já vím, že se určitě snažíš