Uzení hub
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 44 245 kJ / 10 575 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,00 g |
Tuky | 999,00 g |
Vláknina | 270,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 360 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 135,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Dají se i sterilizovat s přidáním bobkáče a nového koření v oleji - tak si to dělám já. Zaliji olejem, přidám koření, zavíčkuji a dám sterilovat 85°C po dobu 10 minut.
Koření můžete použít co vám vyhovuje - provensálské, celý česnek atd.
Prosím Vás, houby i olej, to je orientační - ty cifry.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 2. 2016 19:33
cathleen: tak 8-10 minut, malé v celku a větší překrojim
10. 2. 2016 18:58
Jardo, houby se vaří vcelku nebo nakrájené? A jak asi dlouho? píšeš jen - povařte...
10. 2. 2016 17:51
Nadja: ano , mohou se i přidávat do dalších pokrmů , já si je zavařuji i do nálevů různých chutí - provensálský , medvědí česnek , normál česnek ,když si udím lišky ( větší ) tak na ně mám také jiný lák atd............
10. 2. 2016 17:09
tak to zírám - uzené houby jsem ještě nikdy neochutnala.
Konzumují se asi jen tak samotné jako chuťovka .....
Konzumují se asi jen tak samotné jako chuťovka .....
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 3 hodinami
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Právě bylo uvařeno:
Smažené tvarohové koblížky
Wikki uvařil před 37 minutami
Listové mřížky s pudinkem a ovocem
Olminka uvařila před 56 minutami
Rybí filé v těstíčku
Maykl83 uvařila před 57 minutami
Výborný čočkový salát
dolja uvařila před 1 hodinou
Salát z červené řepy s křenem
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Ředkvičky na smetaně
Carlosss40 uvařila před 1 hodinou
Poctivá květáková polévka
Pavelvan uvařila před 2 hodinami
Plněné papriky v zeleninové omáčce v pomalém hrnci
Jaja.27 uvařila před 2 hodinami
Rajská polévka se špeclemi
Ivcatkoo uvařil před 2 hodinami
Tilápie v arašídové omáčce s pak choi, rýží a koriandrem
JanaDr uvařil před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Uzeniny v teplé kuchyni: Výrazně zlepší chuť pokrmů, vaření s nimi je obvykle jednoduché a rychlé
Deset tipů poradí, jak nejlépe zpracovat lesní houby. Jejich chuť a vůni si pak dopřejeme po celý rok
Další recepty
Tématické fráze: uzeni hub jak udit houby uzené houby jak sterilizovat houby uzeni lisek udit houby jak uchovat lišky recepty na uzení vyuzené houby jak vyudit sýr s houbami uzení recepty uzeni brambor název brambory s chutí uzení koše na uzení ryb recepty z hub jak dlouho udit houby co je sterilizovat houby jak udit houby recept uzené houby uzení z hub
Suroviny: houby, olej slunečnicový, sůl
Uzení hub
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kLRv
4 názory