Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ploché kuře (Crapaudine) s pečenými cibulemi, brambory a jablky

Kuře pečené naplocho je způsob, jakým lze z drůbežího masa udělat výborný pokrm, který je zároveň efektním způsobem servírovaný. Maso je křehké a stejnoměrně propečené, přílohové brambory a zelenina navíc nasáknou voňavým výpekem.

Hodnocení receptu je 5,0 (85×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 60 min

90 min (30 min příprava + 60 min tepelná úprava)

10. 5. 2009 12:35

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 749 kJ / 657 kcal
Bílkoviny17,49 g
Tuky2,47 g
Vláknina48,48 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 72 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy129,42 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Crapaud je francouzsky "ropucha" - tvar kuřete ji připomíná, odtud název.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Paprika Paprika

10. 10. 2009 13:31

Ano, rovnou na okrajích pekáče. Jednou při potírání máslem s kořením mi to tam spadlo:-8:-8. Ale vylovila jsem to a nic se nestalo.;-)

vybusna vybusna

10. 10. 2009 13:28

paprika...to mas tu mriezku polozenu priamo na tom pekaci????:-O

Eliza Eliza

10. 10. 2009 13:22

Jsem ráda, že jsi si vybrala tenhle recept a že jste si pochutnali...:-) Připomněla jsi mi, že jsem ten patizon stále ještě nekoupila, přestala se po něm dívat, takže stále neochutnala...:-8
A děkuju za přidání pěkné fotky...vypátrala jsem jí ...;-)

Paprika Paprika

10. 10. 2009 13:07

Elizo - dnes jsme měli toto kuřátko k obědu. Měla jsem bohužel jen sušené koření a přidala jsem k bramborám ještě patizon. Manžel opět pochvaloval, jak chutná moc dobře ta světlá věc vedle brambor ... tak jsem váhala, jestli mu to mám říct, že je to patizon. Nakonec ano a kupodivu ho nepřestal jíst a ještě si šel přidat !!! Pečený česnek a cibule neměli chybu. Opravdová dobrota :yes::yes::yes: Bodík už dávno máš ;-)
A navíc jsem poprvé použila svůj nový litinový pekáč :yes:, což udělo velkou radost manželovi, který mi ho přinesl.;-)

mariaj mariaj

5. 8. 2009 14:02

tak toto ukladám a pri najbližšej príležitosti vyskúšam.. to bude manžel kukať čo s tým kuraťom robím:-D

Lenka

5. 8. 2009 13:55

myslím že je to super nápad děkuju a ihned dělám zatím:-8

lenkam

1. 6. 2009 12:15

to vypadá výborně, vyzkouším:-p

Eliza Eliza

31. 5. 2009 12:30

Jiřinko, fotky jsou opravdu krásné, ještě se ozvi, jestli chutnalo...:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

31. 5. 2009 12:28

Jiřko, super fotky!!!:yes:

Jikotka Jikotka

31. 5. 2009 11:54

Hotovo,vypadá to náramně,doufám že mi to rodina pochválí :-p:-p:-O

Eliza Eliza

31. 5. 2009 11:02

Jiřinko, neboj. Z kuřete začne ihned vytékat šťáva přímo na brambory. Doufám, že si pochutnáte a bude fotečka :-).

Jikotka Jikotka

31. 5. 2009 10:40

Tak Elizo,je to v troubě a jsem na to zvědavá,pořád pochybuji o tom jestli se ty brambory nebudou připalovat když jsou dané na suchý pekáč :-O:-O:-D

Eliza Eliza

29. 5. 2009 12:25

:-D:-D;-)

Drobek Drobek

29. 5. 2009 00:44

:-8Malou poznámečku si dovoluju. Totiž, ve Francii se placatému kuřeti říká "na ropuchu", v Americe je to "na motýla", teda butterfly.
A teď mi řekněte, která kuchyně je lepší? No fracouzská, samozřejmě, ale proč tak blbé jméno?:-?

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 5. 2009 22:36

Úchylku na nádobí a udělátka mám taktéééž:-)):-D A není pro mne atraktivnější obchod, než domácí potřeby:-)):-)):-))

1 2 3 4 5 6 7

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: kuře na bramborách s cibulí pečené kuře recept kuře na bramborách kuře pecene kure kuře s brambory pečené kuře recepty kure s jablky kuře recepty pečené kuře s brambory kure pecene pečené kuře na bramborách a cibuli kuře na bramborech kuře a brambory kuře se zelím pečené dohromady kuře s bramborem recepty kuře brambory s jablky brambory recepty pečené kuře s bramborem

Suroviny: kuře, cibule, cibule červená, brambory, jablko, česnek, bobkový list, máslo, koření na pečené kuře, sůl

TopRecepty.cz

Ploché kuře (Crapaudine) s pečenými cibulemi, brambory a jablky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/g5X6