Litevský studený boršč Šaltibarščiai
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 199 kJ / 526 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,86 g |
Tuky | 24,12 g |
Vláknina | 0,30 g |
Cholesterol | 617 mg |
Sodík | 508 mg |
Sůl | 1,17 g |
Sacharidy | 34,10 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 8. 2020 11:47
Můj nejoblíbenější pokrm v letě!!! Ale byla jsem překvapená, že v receptu se objevuje mléko. My (pocházím z Pobaltí) používáme kefír rozředěný studenou vodou. Může se přidat kysanka. Úplný luxus: kysanou smetanu smíchat se žloutkem. Kopr a cibulka by se měly rozmačkat se soli (nejlépe v hmoždíři). Je dobré nechat polévku asi půl hodiny v ledničce, aby se chutě propojily. Ale nepochybuji o tom, že i podle uvedeného receptu bude boršč perfektní!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí prsa plněná hráškem s pečenou dýní a kari omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Přidáno před 13 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
Přidáno před 14 hodinami
Fazolky nakyselo s přílohou v multifunkčním hrnci
Přidáno před 15 hodinami
Toastová pizza v troubě
Přidáno před 16 hodinami
Cheesecake od Evy
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dvoubarevná bábovka
Grecmanova uvařila před 1 hodinou
Halali - zelenina na "svíčkovou" omáčku
Alaala uvařila před 4 hodinami
Zeleninová polévka s kapáním
Wikusche uvařila před 9 hodinami
Jednoduchý ředkvičkový salát se šunkou a jogurtem
Kava 2 uvařila před 9 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 14 hodinami
Loštický řízek
paprika1000 uvařila před 15 hodinami
Pravá bulharská pomazánka
Adlla uvařil před 15 hodinami
Polévka z libečku s kroupami
komajda065 uvařila před 16 hodinami
Mandarinkové řezy s kefírem
Fitulka uvařila před 17 hodinami
Bramborové knedlíky
Krize uvařila před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jak nařezat špekáčky, aby se dokonale propekly a nespálily? K nejlepším metodám patří ježek nebo chobotnice
Lívance jsou oblíbenou snídaní. Máte je radši nasladko nebo naslano? Pojďte s námi experimentovat
Další recepty
Tématické fráze: litevský boršč litevské máslo šaltibarščiai recept dala litevske recepty šaltibarščaj šaltibarščiai polévka recept studený boršč polevka saltibarscai saltibarscai recept studený boršč červená řepa na studeno recepty saltiabrsciai
Suroviny: řepa červená, vejce, okurka čerstvá, kopr, cibulka jarní, kefír, mléko, sůl, brambory
Litevský studený boršč Šaltibarščiai
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AY1j
1 názor