Litevský boršč
Suroviny
Porce: 5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 3 820 kJ / 913 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,64 g |
Tuky | 55,90 g |
Vláknina | 13,55 g |
Cholesterol | 203 mg |
Sodík | 1,94 g |
Sůl | 4,40 g |
Sacharidy | 55,05 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj mám již roky z nějakého sešitku,ani nevím z jakého.Fotku dodám
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 1. 2017 19:58
20. 1. 2016 11:18
20. 1. 2016 10:56
20. 1. 2016 10:48
http://www.dadalovakucharka.cz/pol/polr0190.html
20. 1. 2016 10:45
20. 1. 2016 10:19
20. 1. 2016 06:35
19. 1. 2016 17:36
13. 5. 2010 14:23
11. 3. 2009 12:52
11. 3. 2009 12:31
11. 3. 2009 12:23
11. 3. 2009 12:20
11. 3. 2009 12:18
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 3 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 4 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 17 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 18 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 21 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Orientální králík
pencovapetra uvařila před 59 minutami
Dort Pavlova
28Monika uvařila před 1 hodinou
Slané sýrové sušenky
okolobas uvařila před 3 hodinami
Kachní játra na zázvoru
kokronilla uvařila před 3 hodinami
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 14 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 14 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 15 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 15 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Pomalu dušená kližka s česnekem, libečkem a majoránkou: Výraznou chuť masa zajistí správný postup přidávání ingrediencí
Další recepty
Tématické fráze: boršť boršč s čerstvou červenou řepou litevská polévka jednoduchý boršč boršč boršč ze sterilizované řepy nejlepší boršč boršč ze zavařené řepy polivka borst boršč s červenou řepou boršč recepty boršč kuchařka pro dceru litevský studený boršč boršč činske zeli levný boršč levné vaření polevky borst boršč z zavařené červené řepy litevská polevka z repy borsc po litevsky-recept boršč recept
Suroviny: zelí hlávkové, brambory, mrkev, celer, řepa červená, klobása moravská, protlak rajčatový, sádlo, smetana kysaná, mouka hladká, pórek, šťáva citronová, sůl
Litevský boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkBA
14 názorů