Tatarkové kuře
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 1 770 kJ / 423 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,00 g |
Tuky | 43,13 g |
Vláknina | 2,85 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 735 mg |
Sůl | 1,84 g |
Sacharidy | 4,28 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 8. 2016 20:55
17. 8. 2016 17:25
a opět slintám
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 59 minutami
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno před 5 hodinami
Křupavé gnocchi
Přidáno před 6 hodinami
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 23 hodinami
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno 5. 5. 2024 08:06
Právě bylo uvařeno:
Hrnková bábovka
borovec uvařila před 25 minutami
Hovězí vývar s morkovou kostí
JulinkovaN uvařila před 36 minutami
Gulášovka s kysaným zelím
Martin87 uvařila před 1 hodinou
Vlašský salát retro (podle ČSN z roku 1976)
esindler@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Krevety na česnekovém másle s těstovinami linguine
Lucie1001 uvařila před 1 hodinou
Soukenický řízek
fesuch uvařila před 1 hodinou
Krůtí prsa na bazalce a paprice
poirotka uvařila před 1 hodinou
Litý kynutý koláč - hrníčkový, rychlý
janatka uvařila před 4 hodinami
Zeleninová fazolačka
hanulfilipova uvařila před 5 hodinami
Kuskus s kuřecími kousky a zeleninou
cherst uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Tekutý houbový extrakt dodá vašim pokrmům silnou chuť čerstvých hub. Poradíme, jak ho připravit
VIDEO: Eliška otestovala, kde mají v Praze nejlepší větrník. Našla skvost, podprůměrné suroviny i jedno překvapení
Teď vaří děda: Vepřový řízek v česnekovo-sýrovém těstíčku je šťavnatý a krásně voní česnekem
Další recepty
Tématické fráze: tatarková marináda tatarkové kuře tatarkové kuřecím masem kuře z tatarko marináda na kuře z tatarky tatarske kure kuře v tatarske omacce marináda na kuře s tatarkou stamgastovo kure tatarkové kuřecího masa kuřecí v tatarkové marinádě marinada z tatarky kuřecí v marinádě z tatarky kuře v marinádě z tatarky tatarkové kuřecí maso recept na tatarkové kuře příprava kurete den pred pecenim pečené kuře potřene tatarskou omáčku
Suroviny: kuře čtvrtky, tatarská omáčka, smetana zakysaná, hořčice pikantní, cibule, koření na kuře, sůl
Tatarkové kuře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N6E8
2 názory