Kuřecí řízky v tatarské omáčce

vaden Kuchařka:

Doba přípravy: 1hodina PT1H00M Drůbeží maso 6 názorů

54
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Suroviny

kuřecí prsa 600 g
4 lžíce tatarské omáčky
2-3 stroužky česneku
sůl
pepř
hladká mouka
olej
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí prsa nakrájíme na 2 cm plátky, osolíme a opepříme. Maso promícháme s tatarskou omáčkou a prolisovaným česnekem. Necháme odpočinout v lednici (alespoň na 1 hodinu).

  2. Poté maso obalíme v hladké mouce a smažíme dozlatova (zhruba 3 min na každé straně). Jako příloha jsou nejlepší americké brambory.

Poznámka

Recept jsem našla na skleničce tatarské omáčky Hellmann’s. Jsou moc dobré.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kuřecí řízky v tatarské omáčce

  • Betyna Betyna

  • varilamyskakasicku varilamyskakasicku

    PĚKNÉ ,DALA BYCH SI HNED:-K;-):yes:

    Odpovědět

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    Také někdy zkouším recepty z obalu a ještě nikdy nezklamaly;-)I kydž je tento recept hodně známý a oblíbený už dlouhou řadu let,máš to hezky připravené i načančané:-Ktakže třetí bodík letí:-p+3:yes:

    Odpovědět

  • mardosa mardosa

    Jája:aspon si mužeme vybrat ten,co nám nejlíp vyhovuje.....:-K:-K

    Odpovědět

  • Jája Jája(neregistrovaná)

    No já myslím, že techlech samých receptů je tu už minmálně 5

    Odpovědět

  • Bibinka Bibinka

    Vaden, to může být dobré, jemné a jedlé. Máš 1.boda:yes:

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo