Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koblihy

Koblihy už dávno nejsou jen velikonoční pochoutka, ale dopřáváme si je, kdykoliv máme chuť na něco dobrého. Jejich příprava je sice trochu pracnější, ale výsledek vždy mile potěší naše chuťové pohárky.

Hodnocení receptu je 4,8 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min bez doby kynutí

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava, bez doby kynutí)

1. 6. 2009 18:21

Suroviny pro 40 kusů

40 kusů

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 613 kJ / 2 537 kcal
Bílkoviny71,86 g
Tuky49,30 g
Vláknina18,20 g
Cholesterol 441 mg
Sodík 1,74 g
Sůl4,32 g
Sacharidy430,04 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 6. 2009 22:06

Jsou krásné, ale my vždycky vytečou a nehty by mi asi nepomohly. Většinou upeču v oleji ta kolečka a na ně pak dám marmeládu a šlehačku:-p:yes: +

Jikotka Jikotka

1. 6. 2009 19:37

Vypadají nádherně :-p:-p:-p,dávám bodík a ukládám:yes:

jollka jollka

1. 6. 2009 19:34

Se sbíhají sliny dávám bodíka:-p;-):yes::yes::yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: koblihy koblihy recept recept na koblihy recept koblihy kobliha recept těsto na koblihy recepty na koblihy recepty koblihy vídeňské masopustní koblihy kobliha vídeňské koblihy koblihy recepty recept na dobré koblihy koblih jak se delaji koblihy top recepty koblihy jemné koblihy velikonoční koblihy koblihi koblyhy

Suroviny: mouka polohrubá, droždí čerstvé, cukr krystal, olej, mléko, žloutek, sůl, rum, marmeláda

TopRecepty.cz

Koblihy

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KO2z