Podzimní maso z lorny
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 619 kJ / 148 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,20 g |
Tuky | 0,77 g |
Vláknina | 15,58 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 154 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 26,25 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Hungária (Rojík) má toto složení: sůl, paprikové floky, hořčice, cibule, paprika, koriandr, pepř, saturejka, oregáno
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 12. 2016 21:49
Zdravím.Ty fotografie, hned mám chuť. Myslím, že toto nemá chybu. Milan P.
2. 12. 2016 20:39
Cathleen prosím, nedělej chutě se zimou na krku
1. 12. 2016 15:25
Jirka: Tvůj manžel je velmi šikovný
1. 12. 2016 15:22
Jirka: ....a chutná celé rodině, že?
Ještě, že máš tak šikovného muže, jinak lornu nemáš
Ještě, že máš tak šikovného muže, jinak lornu nemáš
1. 12. 2016 15:11
Také se přidám.Kdyz jsem se doma o lorne zmínila,prvni manželova slova byla
-ale nemusíme to mít hned doma,ze jo?
Když jsme na návštěvě u Ivy maso ochutnali sám nám lornu udělal .
-ale nemusíme to mít hned doma,ze jo?
Když jsme na návštěvě u Ivy maso ochutnali sám nám lornu udělal .
1. 12. 2016 13:20
Dušan: ano, Dušane - a nejen díra, je to komínek ve dně, takže se tamtudy do lorny při pečení nebo dušení dostává kouř z ohně a hotové jídlo je jím navoněné.
Přidám vám odkaz na jinou fotku, zaklopenou lornu nad ohněm https://www.toprecepty.cz/fotky/recepty/0079/trojb... - jsou to vlastně dva klasické pekáče (nebo pekáč a vrch, chcete-li), ten spodní má uprostřed díru s komínkem.
Na mně neznámou lornu mě kdysi upozornila kamarádka zizala, má tady taky recepty z lorny. Tahle smaltovaná se u nás už sehnat nedá, ale lidé si ji nechávají udělat z potravinářského nerezu.
Zatím úplně každý, kdo maso z lorny ochutnal, žasnul, jak výborné a voňavé to je - a že těch lidí nebylo málo!
Přidám vám odkaz na jinou fotku, zaklopenou lornu nad ohněm https://www.toprecepty.cz/fotky/recepty/0079/trojb... - jsou to vlastně dva klasické pekáče (nebo pekáč a vrch, chcete-li), ten spodní má uprostřed díru s komínkem.
Na mně neznámou lornu mě kdysi upozornila kamarádka zizala, má tady taky recepty z lorny. Tahle smaltovaná se u nás už sehnat nedá, ale lidé si ji nechávají udělat z potravinářského nerezu.
Zatím úplně každý, kdo maso z lorny ochutnal, žasnul, jak výborné a voňavé to je - a že těch lidí nebylo málo!
1. 12. 2016 12:39
Prosím, čo je lorna, ako vidím na jednom obrázku je to nejaký pekáč s dierou uprostred?
Ďakujem
Ďakujem
1. 12. 2016 10:52
Super
30. 11. 2016 18:24
Hezky jste si podzim zpříjemnili
30. 11. 2016 17:54
MňamNěkdy mě až mrzí,že nebydlíme v domečku...
30. 11. 2016 12:35
cathleen:
30. 11. 2016 12:17
Už aby bylo jaro, maso na ohni má nezaměnitelnou vůni a chuť
30. 11. 2016 11:59
Simona Skolakova: Simčo, maso z lorny je úžasné, rozsýpací, navoněné kouřem a kořením. I manžel uznává, že pořídit si lornu byl prima nápad - já ji vůbec neznala, to až zizala mi o ní řekla a díky ní máme teď z grilu i tyhle dobroty
30. 11. 2016 11:56
Ivo hned jsem si říkala,že to bude receptík od tebekrásné masíčko,hned bych si kousek dala mňam
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 12 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 12 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 13 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 13 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 27 minutami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 5 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 6 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 6 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 8 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 8 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 8 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 10 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak zpracovat podzimní ovoce. Nenechte si ujít ty nejlepší druhy
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Rákócziho řezy: Jednoduchý křehký koláč s tvarohem a marmeládou krásně dozdobí sněhová mřížka
Další recepty
Tématické fráze: lorna na maso maso v lorně lorna na grilování maso na lorně maso z lorny maso v lorně recept lorna recepty maso v lorně na ohni recept na lornu pečení v lorně recepty na lornu lorna recept lorna na pečení maso na lorně recept maso do lorny maso v lodně recepty do lorny recept na maso v lorně pečení masa v lorně lorny
Suroviny: bůček bez kosti, krkovice vepřová, celer, mrkev, cibule, olej, rajče, koření hungaria, sůl
Podzimní maso z lorny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QrWl
14 názorů