jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  43 000  receptů

Ohnivé maso

Ohnivé maso
Tentokrát není ohnivé,je bez feferonek.
nahoru
Ohnivé maso Ohnivé maso Ohnivé maso
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook

Kategorie receptu Kategorie receptu:

Minutky

Suroviny:

500 g vepřové kýty
100 g cibule
olej
zhruba 100 - 150 g hořčice nebo jen lžíci a trošku mouky
150 g sterilovaných sladkokyselých okurek bez nálevu
100 g sterilované kapie bez nálevu
70 g sterilovaných feferonek i s nálevem
sůl
mletý pepř

Postup přípravy receptu

Na oleji zprudka orestujeme nudličky z vepřové kýty, osolíme, opepříme a přidáme nahrubo nakrájenou cibuli, chvíli restujeme, přidáme hořčici a na proužky nakrájené okurky, kapii a nadrobno feferony. Znovu vše restujeme až do tuku a nakonec přilijeme nálev z feferonů nebo vodu a necháme provařit. Část hořčice se může vynechat a maso před zalitím nálevem poprášit hladkou moukou a chvilku osmahnout.

Příloha: hranolky, chléb, topinky, malé bramboráčky.

Poznámka

Je možné použít i nějaké chilli papričky, nebo chilli pastu. Někdy dělám bez feferonek, ale to už není Ohnivé maso :-))

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
5 14 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Ohnivé maso"

autor: brtna
vloženo: 04.04.2012 00:22:40   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Místo okurek a kapie jsem použila zbytek Moravanky i s feferonkou, moc dobré, posílám bodíka

autor: Merylas
vloženo: 04.05.2011 16:55:30   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

brkyno13: Tak to jsem ráda,že chutnalo. Děkujismajlik

autor: brkyno13 (neregistrovaný/á)
vloženo: 01.05.2011 14:02:57   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

hmmm to je taka fajnotka ,ze by som papallen taketo mesko :P

autor: Merylas
vloženo: 12.12.2010 16:57:47   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ivano, taky znám už nějaké to desetiletísmajlikDěkuji moc za přidanou fotečkusmajlik

autor: Ivana79
vloženo: 11.12.2010 13:13:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Toto jedlo už desiatky rokov varia v miestnej reštaurácii pod názvom "Špecialita" takže aj doma to tak volámesmajlikRobí sa buď z kuracieho mäsa s lečom a pretlakom alebo bravčová-niečo podobné ako tento recept,len bez kapie.Ja som sa dnes inšpirovala týmto receptom,pridala som hrášok a cesnak a je tosmajliksmajliksmajliksmajlikA k tomu výborné Okurky z Břeclavy od Rebekysmajlik

autor: drahulin
vloženo: 29.11.2009 20:43:17   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Merylas vypadá to skvěle.Určitě vyzkouším.smajlik

autor: samouk (neregistrovaný/á)
vloženo: 29.11.2009 20:35:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vlasto - to je veliký omyl, feferonky je český název pro maďarské papričky "ceresnye" ,chili papričky jsou původem ze Střední Ameriky původní aztécký název pro papriku je chile.Zásadní rozdíl je v pálivosti. Feferonky zaujímají v devíti stupňovém hodnocení místo mezi 1.-3.stupněm.

autor: Vlasta (neregistrovaný/á)
vloženo: 29.11.2009 20:05:31   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Chili papričky a feferonky - to je to samé.

vloženo: 17.07.2009 16:45:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Báro, na nás se můžeš vždy spolehnoutsmajlik Tady je spousta dobrých a jednoduchých receptů.

autor: Bára (neregistrovaný/á)
vloženo: 17.07.2009 16:00:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Díky za super recept, nejsem žádná kuchařka, ale tohle sem udělala a moc to všem chutnalo. Super nápad. Ještě jednou díky.smajlik

vloženo: 21.02.2009 12:02:54   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Přidávám foto, je to z krůtího masa a bylo to moc dobré, ikdyž jsem si postup upravila podle sebesmajlik

vloženo: 07.01.2009 22:51:35   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Merylas, já tam dávám tekuté čili a pak je to červené a má to teda sílu!smajlik A je to výborné jídlo. Jen tak tady koukám na minutky, ty bramboráčky, mňamsmajlik


Přidat komentář

Váš komentář se na stránkách zobrazí až po jeho ověření kliknutím na odkaz v emailu, který vám ihned zašleme na vyplněnou emailovou adresu. Z daného počítače poté můžete psát další komentáře bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

ohnivé maso recepty-ohnive maso ohnive meso ohnive maso na topinky minutky z masa ohnive kuřecí maso ohnive nudlicky ohnivy maso ohnivé maso na topinku vepřové ohnivé maso recept ohnivé maso topinka s ohnivým masem recept ohnivémaso ohniv= maso ohnivé maso s lečem ohnive maso na topince ohnivé maso recepty ohnive maso kuřeci recepty- ohnivé maso ohnive maso z kureciho masa recepty ohnivé maso recept na ohnive maso ohnivá topinka ohnivé vepřové nudličky ohnive maso s topinkou topinka s ohnivým masem kureci ohnive maso recept na ohnive maso recept masová topinka ohnive maso veprove ohnivé vepřové maso ohnivé maso top recepty ohnivé maso recept ohniv maso jak se děla ohnive maso ohnivé maso s kýty ohnive maso z kuřecího ohnive maso s bramborakem recepty z masa recepty z kuřecího masa minutky recepty na ohnivé maso topinky s ohnivym masem



Copyright © 2008 - 2016 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partner: Videorecepty               Obecné podmínky | Pexeso | RSS | Kontakty | Google+ | přihlášení přes Facebook
Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz