Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ohnivé maso

Pro labužníky pikantních jídel tu máme recept na nudličky dušeného vepřového masa s feferonkami, kapií a kyselými okurkami, to vše spojené hořčicí. K ohnivému masu jako přílohu můžete připravit třeba hranolky nebo bramboráčky.

Hodnocení receptu je 5,0 (35×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

6. 7. 2008 21:22

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 380 kJ / 1 286 kcal
Bílkoviny116,85 g
Tuky56,89 g
Vláknina16,16 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 3,08 g
Sůl7,45 g
Sacharidy71,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je možné použít i nějaké chilli papričky, nebo chilli pastu. Někdy dělám bez feferonek, ale to už není ohnivé maso :-))

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

brtna

4. 4. 2012 00:22

Místo okurek a kapie jsem použila zbytek Moravanky i s feferonkou, moc dobré, posílám bodíka

Merylas Merylas

4. 5. 2011 16:55

brkyno13: Tak to jsem ráda,že chutnalo. Děkuji:-K

brkyno13

1. 5. 2011 14:02

hmmm to je taka fajnotka ,ze by som papallen taketo mesko :P

Merylas Merylas

12. 12. 2010 17:57

Ivano, taky znám už nějaké to desetiletí:-))Děkuji moc za přidanou fotečku:-K

Ivana79 Ivana79

11. 12. 2010 14:13

Toto jedlo už desiatky rokov varia v miestnej reštaurácii pod názvom "Špecialita" takže aj doma to tak voláme:-pRobí sa buď z kuracieho mäsa s lečom a pretlakom alebo bravčová-niečo podobné ako tento recept,len bez kapie.Ja som sa dnes inšpirovala týmto receptom,pridala som hrášok a cesnak a je to:-p:-*:yes::yes:A k tomu výborné Okurky z Břeclavy od Rebeky;-)

drahulin drahulin

29. 11. 2009 21:43

Merylas vypadá to skvěle.Určitě vyzkouším.:yes:

samouk

29. 11. 2009 21:35

Vlasto - to je veliký omyl, feferonky je český název pro maďarské papričky "ceresnye" ,chili papričky jsou původem ze Střední Ameriky původní aztécký název pro papriku je chile.Zásadní rozdíl je v pálivosti. Feferonky zaujímají v devíti stupňovém hodnocení místo mezi 1.-3.stupněm.

Vlasta

29. 11. 2009 21:05

Chili papričky a feferonky - to je to samé.

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 7. 2009 16:45

Báro, na nás se můžeš vždy spolehnout;-) Tady je spousta dobrých a jednoduchých receptů.

Bára

17. 7. 2009 16:00

Díky za super recept, nejsem žádná kuchařka, ale tohle sem udělala a moc to všem chutnalo. Super nápad. Ještě jednou díky.:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 2. 2009 13:02

Přidávám foto, je to z krůtího masa a bylo to moc dobré, ikdyž jsem si postup upravila podle sebe;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 1. 2009 23:51

Merylas, já tam dávám tekuté čili a pak je to červené a má to teda sílu!:-p A je to výborné jídlo. Jen tak tady koukám na minutky, ty bramboráčky, mňam:-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše chalupářská
kuchařka

Nově v prodeji!

Koupit

Marie

Další recepty

Tématické fráze: kureci ohnive maso vepřové ohnivé maso ohnive kuřecí maso ohnivémaso ohnive maso kuřeci ohnive meso topinka s ohnivým masem ohnivé vepřové nudličky topinky s ohnivym masem ohnivé vepřové maso ohnive nudlicky recept masová topinka recepty z masa recepty-ohnive maso ohnive maso veprove jak se děla ohnive maso ohnive maso v bramboraku recept ohnivé kuřecí maso onivé maso ohivé maso

Suroviny: kýta vepřová, cibule, olej, hořčice, okurky sterilované, kapie sterilovaná, feferonka sterilovaná, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Ohnivé maso

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KMG