Vepřová plec v kedlubnách
Česká kuchyně je velmi tvůrčí a plná různých kombinací surovin. I taková kedlubna se může zakomponovat třeba do omáčky k vepřovému masu. Vše společně povaříme doměkka, dochutíme, zjemníme smetanou a můžeme podávat třeba s bramborami.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 4 858 kJ / 1 161 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 150,03 g |
Tuky | 43,58 g |
Vláknina | 11,48 g |
Cholesterol | 491 mg |
Sodík | 529 mg |
Sůl | 1,21 g |
Sacharidy | 38,05 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 5. 2017 20:35
23. 5. 2017 19:41
3. 5. 2017 18:19
3. 5. 2017 18:11
chci jen dodat, že jsme dělali taky jarní jablkové zelí ! ( kyselejší jablka,med, balzamikový ocet, citron, máslo, sůl ) ,
ale více se to hodí ke kachnímu masu .
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 6 hodinami
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 11 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 13 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno 4. 5. 2024 17:16
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Právě bylo uvařeno:
Snadnější varianta výborného medovníku na velký plech
Adlla uvařila před 14 minutami
Sušenky s arašídovým máslem a čokoládou
@lucivydrova uvařila před 1 hodinou
Sójové kostky a la Katův šleh
Kristian uvařila před 1 hodinou
Ananasové řezy s mascarpone
Sendo uvařila před 2 hodinami
Špagety "Alfredo"
Panova uvařila před 2 hodinami
Zelný salát s červenou čočkou
Zizalinka uvařila před 4 hodinami
Quiche se špenátem a brokolicí
Denny2711 uvařila před 4 hodinami
Zdravý banánový chlebík
Kristian uvařila před 5 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
káťa uvařila před 5 hodinami
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
Krize uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
K snídani polévka, k svačině sáček s mlékem a rohlík aneb Jak jedly děti v polovině 20. století
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
Kedlubny využíváme v kuchyni po celý rok. Rané jemné odrůdy jsou na jaře vítaným zdrojem vitamínů a minerálů
Další recepty
Tématické fráze: vepřove na kedlubnách vepřové v kedlubnách vepřová plec v kedlubnách veprova plec na kedlubnách vepřová plec kedlubna recept kedlubnové zelí s vepřovým masem plec na kedlubnách veprove s kedlubnové zelí vepřové maso v kedlubnách vepřové na kedlubnech veprova plec na kedlubnech kedlubnové zelí se smetanou veprova plec s kedlubnové zelí vepřový maso na kedlubnách vepřová plec a kedlubny vepřová plec s kedluben recept veprove na kedlubnu vepřová plec vepřové na kedlubnách a příloha veprove maso a kedlubnové zelí
Suroviny: plec vepřová, kedlubna, cibule, česnek, smetana na vaření, mouka hladká, vývar masový, hořčice, kmín mletý, bobkový list, koření nové koření, sůl, pepř mletý, olej
Vepřová plec v kedlubnách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nWD5
4 názory