Špagety s gorgonzolovou omáčkou a špenátem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 13 172 kJ / 3 148 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,20 g |
Tuky | 146,53 g |
Vláknina | 26,90 g |
Cholesterol | 463 mg |
Sodík | 1,30 g |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 338,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je mi jasné, že podobné rychlovky připravuje řada kuchařů - i těch příležitostných. Ale když už jsem to uvařila...:-) Třeba někoho inspiruje.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 2. 2020 13:14
9. 3. 2013 19:59
3. 12. 2009 22:51
3. 12. 2009 13:25
29. 6. 2009 13:45
29. 6. 2009 09:31
28. 6. 2009 21:52
28. 6. 2009 21:47
A tuhle rychlovku určitě prubněte, při správném dochucení (moje vaření je založené na ochutnávačce ) je to "tu-tov-ka" .
28. 6. 2009 21:22
Bodík!
28. 6. 2009 14:45
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ananasové kytičky
Přidáno před 1 hodinou
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Přidáno před 2 hodinami
Caesar salát wrap
Přidáno před 4 hodinami
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 17 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzený vývar s uzenými knedlíčky
Fitulka uvařila před 11 minutami
Výborný piškotový korpus na dorty
Mafka uvařila před 13 minutami
Gratinovaná cuketa s brambory
Fitulka uvařila před 23 minutami
Kuřecí chuťovky
Fitulka uvařila před 36 minutami
Margot pohár
Foxina88 uvařil před 39 minutami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Irena_Hrr uvařila před 56 minutami
Hermelínová pomazánka na topinky
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Vepřový guláš
Kike Ciperka uvařila před 1 hodinou
Můj chleba - favorit č.1
Dolucie uvařila před 2 hodinami
Škvarkovo-cibulový chléb
Dolucie uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
Jak využít jednozrnku? Prastarý druh pšenice má měkká a lehce křupavá zrna, nahradí rýži v rizotu i těstoviny v polévce
Další recepty
Tématické fráze: těstoviny s gorgonzolou a špenátem těstoviny se špenátem a gorgonzolou špenatove omačky na špagety těstoviny s gorgonzolovou omáčkou testoviny s gorgonzolou omáčka z gorgonzolly spageti špagety se sýrovou omáčkou a spenatem omáčka z gorgonzolly spageti spenat kuřecí s gorgonzolovou omáčkou špagety s listovým špenátem grilovací pánev elo gorngozola recepty gorgozolova omacka omáčka z gorgonzely těstoviny gorgonzola gorgonzola těstoviny těstoviny se špenátem a žampiony gorgonzolova omáčka na testoviny
Suroviny: těstoviny špagety, smetana ke šlehání, vývar, gorgonzola, špenát listový, klobása, olej, koření na zeleninu
Špagety s gorgonzolovou omáčkou a špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P1k6
10 názorů