Chleba z naší vesnice
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 952 kJ / 1 184 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,55 g |
Tuky | 6,01 g |
Vláknina | 15,47 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7,23 g |
Sůl | 18,00 g |
Sacharidy | 238,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pekárnománie -> http://www.pekarnomanie.cz/chleba-z-nasi-vesnice/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 8. 2023 08:49
5. 8. 2023 07:59
Jsem moc ráda, že se ti pečení tak daří a děkuji za foto
4. 8. 2023 19:25
Môj kvások už je silný, pracuje od februára - pečiem dvakrát týždenne s ním, takže rozkvas použitý už po 7 hodinách, použila som autolýzu aj fermentáciu, aj som prekladala v mise. Časy kvasenia tiež iné, piekla som iba na nahriatom plechu. Chlieb je výborný, chutí každému a kváskovanie je závislosť. (Pridávam foto.)
21. 5. 2023 14:08
20. 5. 2023 20:50
7. 12. 2019 15:15
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 3 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno před 5 hodinami
Ananasový svěží dezert
Přidáno před 16 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 20 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno 13. 5. 2024 10:14
Právě bylo uvařeno:
Italská čočková polévka
TondaJ uvařila před 1 sekundou
Vepřová játra - luxusní
Haniina uvařil před 12 minutami
Kuřecí prsa v zeleninové krémové omáčce
esindler@seznam.cz uvařil před 54 minutami
Cibulový quiche
Veronika.cho uvařila před 1 hodinou
Vajíčková pomazánka ze tří ingrediencí
Marketa Volfova uvařila před 1 hodinou
Vepřové na paprice se zakysanou smetanou
esindler@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Sádlové rohlíky se škvarkovými knoflíčky
Rorejsek uvařila před 3 hodinami
Zapečené brambory s hermelínem
Peter xx uvařila před 4 hodinami
Podzimní čočková polévka s křenem
Petra Dvor. uvařila před 4 hodinami
Krémové kokosové řezy
anezka... uvařila před 5 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: překládání chleba jak dlouho kyne chleba jak dlouho pečeme chleba jak dlouho kyne těsto na chleba jak překládat chleba překládání těsta na chleba pekárnománie recepty jak dlouho kyne kvaskovy chleb těsto na chleba jak se překládá těsto na chleba recept na chleba překládání chleb postup prekladani chleboveho zesta jak. dlouho kyne testo na chleba lopatka na chleba překládání těsta na chléb jak prekladat chlebove testo jak se překládá chleba jak dlouho kyne těsto na na pečení chleba jak dlouho kyne chleba v ošatce
Suroviny: kvas žitný, mouka žitná chlebová, mouka chlebová pšeničná, voda, voda, mouka hladká, mouka chlebová pšeničná, otruby pšeničné, sůl, kmín celý
Chleba z naší vesnice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0nzK
6 názorů