Hovězí jazyk na černo
Suroviny
Porce: cca 8 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 1 616 kJ / 386 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,99 g |
Tuky | 0,51 g |
Vláknina | 8,34 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 43,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Za mě je to české jídlo, tudíž dobrota. Pochvalu sem měla se slovy - jako od babičky :-). Co víc si přát :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 3. 2018 11:06
Ivana Ch: Věřte, že to opravdu stojí za to . Je to prostě něco jiného a přesto české jídlo.
23. 3. 2018 12:26
Na černo znám a dělám ale jazyk jsem ještě nedělala, určitě až ho někde koupím tak ho udělám
7. 1. 2018 12:25
Miru17: Děkuji.
7. 1. 2018 11:45
zizala: Jazyk neuzený. V omáčce "na černo" by uzená chuť nevinikla. Ale ten uzený nám chutná v křenové omáčce. Taky s houskovým knedlíkem, nejlépe domácím
6. 1. 2018 21:05
zizala:
Vařívám klasickou povidlovou omáčku a podávám s tim či oním jazyčiskem
***
(omáčka "na černo" je trošku složitější...
Vařívám klasickou povidlovou omáčku a podávám s tim či oním jazyčiskem
***
(omáčka "na černo" je trošku složitější...
6. 1. 2018 19:26
Já se jen zeptám - jazyk uzený nebo čerstvý? Zní to lákavě, takové recepty my rádi
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 1 hodinou
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 4 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 5 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno před 16 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 19 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Pórková polévka
Adela_Senti uvařila před 19 minutami
Vepřová játra na slanině
Martas6 uvařila před 27 minutami
Rebarborový koláč
tara23 uvařila před 43 minutami
Nakládané řízky
Julia Oskerova uvařil před 1 hodinou
Vláčně tvarohová bábovka s kandovaným ovocem
sikorova4@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Ořechová bábovka
Jardam uvařil před 1 hodinou
Mrkvový salát s vejci
Petra Dvor. uvařila před 1 hodinou
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
Adela_Senti uvařil před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
mejtys uvařila před 1 hodinou
Rýžový nákyp
betkav uvařil před 2 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: hovězí jazyk hovězí jazyk recept hovězí jazyk recepty recepty hovezi jazyk recept hovězí jazyk recept na hovězí jazyk uzený hovězí jazyk na černo hovězí na černo uzený hovězí jazyk recepty omacka na černo uzený hovězí jazyk se švestkovou omáčkou recepty na hovězí jazyk recept na hovězí jazyk neuzený recepty-hovĕzí jazyk co varit z hoveziho jazyka. hověz jazyk varenyhovezi jazyk hovezi jazyk s omackou připrava hovězího jazyka hovězíjazykrecept
Suroviny: zelenina kořenová, cibule, ocet, sůl, pepř, koření nové koření, pepř celý, tymián, koření hřebíček, víno červené, povidla švestková, perník na strouhání, mouka hladká
Hovězí jazyk na černo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GJz7
6 názorů