Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jazyk na česneku

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 2. 2008 11:07

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 400 kJ / 335 kcal
Bílkoviny1,47 g
Tuky33,10 g
Vláknina3,43 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 5 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy7,35 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

casino casino

17. 11. 2021 11:35

Ivana79:
Vařím tak dlouho, pokud maso po nabodnutí na vidličku samo nesklouzne:-)
***
K receptu
Dělám stejně jak stojí v rcp psáno, až na maličkost:
Používám máááslo:yes:
Strašná dobrota je to:yes::yes::yes:
(jazyčisko před osmažením krájím podélně na čtyři plátky)

Hanysek Hanysek

5. 3. 2010 23:27

Já vařím jazyky v papiňáku asi půl hodiny,a je to dobré. Možná by stačilo i míň,tak 20min. Je to luxusní masíčko a dost na něm ulítávám...:-):-)):-D:yes:

Bibinka Bibinka

1. 3. 2010 19:43

Ivčo, já je vařím taky okolo hodinky, ale mohla jsi je mít tvrdší, protože třeba byly ze staršího dobytka, to člověk nepozná. Doufám, že jsi ho oloupala:-?;-)mohla jsi ho taky vyzkoušet, jak je měkký a když, tak ho dát ještě dovařit. Máš to pro příště-taky se z něj dělají řízky;-)

Ivana79 Ivana79

1. 3. 2010 18:30

Jani,vidím že jazyk tu varíš hlavne ty:-DJa to mám tiež veľmi rada a včera mi mama doniesla 4 kusy,tak som pozrela nejaké recepty a spojila som ten na cesnaku a na smotane.Vyšlo z toho výborné jedlo:yes::yes::yes:Ani som nestihla vyfotiť:-//Len by som sa chcela opýtať,ako dlho sa to má variť,nemám s tým skúsenosti.Ja som varila tak hodinu a ešte stále sa mi zdal tvrdý.

BILKOVAI BILKOVAI

29. 10. 2009 01:55

mňam:-p:-p:-p Dávám do oblíbených a bod:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 1. 2009 18:05

No, ale kde vzít hned jazyk, co? Dala bych si:-p

Bibinka Bibinka

27. 1. 2009 12:15

Špagetko, ty jazyky určitě udělej, nám moc chutnaly :-pa určitě jsem je nedělala naposled, jen do doby, než zase koupím jazyky;-):-))

spagetka spagetka

27. 1. 2009 12:00

tohle si uložím, jazyky můžem ;-):-p

Bibinka Bibinka

8. 1. 2009 16:49

pochutnali jsme si :-pa kaši jsem nakonec místo nastavované udělala s česnekem a majoránkou.:-p:-)
Přidala jsem fotky

Bibinka Bibinka

8. 1. 2009 10:37

Jazyky dnes udělám k obědu s nastavovanou bramborovou kaší a osmaženou cibulkou:-pmožná sem dám fotku;-)
Čistila jsem mrazák a oni 2 jazyky koukaly opuštěný a vyplazovali se na mě:-))tak jsem si řekla, když tak plazí a:-! osiřeli, že je sníme a hotovo

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové knihy!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřový jazyk recepty veprovy jazyk na česneku vepřový jazyk recepty vepřový jazyk hovězí jazyk recept vepřový jazyk recept hovězí jazyk recepty pokrmy z česneku jak vyudit veprove jazyky jak upravit uzený hovězí jazyk vepřový jazyk úprava vepřové jazyky veprove jazyky na cesneku hovězi jazyk jak vyudit hovezi jazyk jak vyudit vepřový jazyk recept vepřový jazyk recept na úpravu vepřového jazyka recept na vepřovy jazyk hovězí jazyk na cesneku

Suroviny: jazyk vepřový, sůl, kmín celý, česnek, olej

TopRecepty.cz

Jazyk na česneku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BvQ