Třešňovo - rebarborový sorbet
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 800 kJ / 430 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,00 g |
Tuky | 1,20 g |
Vláknina | 9,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 19 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 90,69 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Někdy se stane, že strojek nezvládne udělat zmrzlinu moc tuhou, tak ji přendáme do uzavíratelné dózy a vložíme na cca hodinku do mrazničky. Pak ji důkladně promícháme vidličkou.
Vlastním zmrzlinovač, kde se musí nechat nádoba namrazit, je to příslušenství k robotu Bosch.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 7 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 17 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 17 hodinami
Banana split
Přidáno před 17 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno 27. 4. 2024 18:33
Právě bylo uvařeno:
Polévka krémová z květákových listů
Edibara uvařila před 1 hodinou
Krémová žampionová polévka
Edibara uvařil před 1 hodinou
Kuře na rýži
uhor13 uvařila před 2 hodinami
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Tonja uvařila před 4 hodinami
Ořechový moučník
Lenca44 uvařila před 4 hodinami
Výborné kynuté těsto
KarelDvorsky uvařila před 7 hodinami
Babiččiny lívance
Listicka129 uvařila před 7 hodinami
Luxusní brownies
eliska.melichova22 uvařila před 9 hodinami
Kýta na černém pivu
NellaGW uvařila před 9 hodinami
Hovězí na zázvoru a česneku
Helenecka 21 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Wurstsalat: Pikantní německá salámová pochoutka může být i z točeňáku nebo českých špekáčků, nejlepší je k pivu
Jak snadno odpeckovat třešně. Jednoduchá metoda nám ušetří čas. Názorné video poradí, jak na to
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Suroviny: třešně, rebarbora, citron bio, cukr krupice, cukr vanilkový, voda, rum
Třešňovo - rebarborový sorbet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wLOg
0 názorů