Těstoviny aglio e olio se sušenými rajčaty a zlatým sýrem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 11 582 kJ / 2 768 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,30 g |
Tuky | 127,84 g |
Vláknina | 19,70 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 663 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 318,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Místo petrželky můžeme použít bazalku.
Podáváme samostatně nebo jako přílohu k masu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 10. 2014 18:48
Výborný recept a také jsem použila parmezán nepravý z Lidlu.
24. 5. 2013 12:14
Rychlé, chutné a dobré jídlo. Použila jsem taky parmazán a posílám bodík
5. 3. 2012 11:53
Elizo, včera uvařeno a velmi rodinou pochváleno Takže jsem rozhodně nedělala naposledy. Jen jsem udělala malou změnu - použila jsem parmezán, sobě jsem přidala černé olivy a místo petrželky provensálské koření.
25. 9. 2009 12:12
No fotecku, to je trochu problem, bylo to tak rychle snezeny, ze jsem si na fotak ani nevzpomnela ale priste se pokusim polepsit
25. 9. 2009 11:51
To jsi mě, Suzi, moc potěšila A příště fotečku, prosím...
25. 9. 2009 11:22
Vcera jsme meli tyhle uuuuuzasne testovinky (my meli spagety) k veceri a musim rict, ze jsou vazne moc moc dobre. Priste bych dala o trosku min oleje, ale jinak nemely chybu. Dokonce mi v nich nevadil ani ten cesnek, a to jsem dala 4 strouzky (jinak cesnek kvuli zaludecnim problemum nesnesu). A ta susena rajcatka v tom, hmmmm Jeste ted se mi sbihaji sliny, kdyz si na to vzpomenu Priteli take moc chutnalo, takze budu varit casto, jsme holt testovinovi
Eli, dekuji za perfektni recept a posilam oooobrovsky bod
Eli, dekuji za perfektni recept a posilam oooobrovsky bod
3. 9. 2009 19:57
Teda, Eli, polámu si jazyk, fakt! Už se vidím, jak někomu povídám: Ty fakt super recept jsem viděla, jen nevím ten název nějak olioalio Moc hezké, blaťácké zlato, česnek, paprička, hmmm
3. 9. 2009 17:15
Těstoviny můžu na jakýkoli způsob a tento se mi teda hodně líbí+ 1.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Svíčková na smetaně
MarketaKrajcova uvařil před 42 minutami
Vepřová bratislavská plec
MilosCz uvařila před 1 hodinou
Zelné placky
Michalkosar uvařila před 2 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 3 hodinami
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 3 hodinami
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 3 hodinami
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 3 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 3 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
HejMira uvařila před 4 hodinami
Houbová omáčka od Daniely
HejMira uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Vyzkoušejte pět tipů pro ještě lepší sladké pečení. Poradíme začátečníkům, jak snadno vykouzlit výborné moučníky
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: testoviny alio olio alio olio špagety se sušenými rajčaty špagety sušená rajčata sušená rajčata recepty těstoviny olio sušená rajčata recept špagety alio olio recept aglio olio aglio olio recept špagety oglio špagety se sušenými rajčaty a bazalkou špagety a sušená rajčata aglio oglio alio aglio olio recepty se sušenými rajčaty recepty sušena rajčata recepty špagety sušená rajčata špagety oglio olio tagliatelle aglio olio
Suroviny: těstoviny, rajče sušené v oleji, petrželka, česnek, chilli paprika čerstvá, olej olivový, sýr blaťácké zlato, sůl, pepř černý
Těstoviny aglio e olio se sušenými rajčaty a zlatým sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nr3p
8 názorů