Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tyrolská játra

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 60 min

70 min (10 min příprava + 60 min tepelná úprava)

30. 9. 2009 13:57

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 379 kJ / 808 kcal
Bílkoviny99,03 g
Tuky25,17 g
Vláknina5,10 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 816 mg
Sůl1,45 g
Sacharidy44,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Játra nesolím, dosoluji pouze omáčku buď masoxem nebo solí, jak kdo má rád. Játra pak dám do omáčky a ta si svou porci soli vezme právě z ní.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

30. 9. 2009 16:12

Vařím a milujem :-p:-p:yes::yes:

pipre pipre

30. 9. 2009 16:01

Znám a je to chutné. Bodík:yes:3.

Dooga Dooga

30. 9. 2009 14:38

Jani, nezbylo? Určitě vyzkouším. Zatím pochvala a boďka.:yes:

bara.it bara.it

30. 9. 2009 14:29

Jani je to neco jako svickova, kde misto masa jsou jatra? Neypada to zle. Davam prvni bodik.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: jatra recepty hovězí játra po tyrolsku jatra recept drůbeží játra po tyrolsku recepty z jater vepřová játra po tyrolsku recept játra recepty játra jelení játra recept jelení játra recept na játra jelení játra recepty recepty na játra tyrolská kuchyně recepty jelení játra játra tyrolská vepřová játra jelení játra- recept kdy se solí játra recept z jater

Suroviny: játra hovězí, směs zeleninová pod svíčkovou, cibule, bobkový list, koření nové koření, smetana na vaření, mléko, hořčice, olej, mouka hladká, ocet, cukr, sůl

TopRecepty.cz

Tyrolská játra

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G5LL