Kuřecí směs se zeleninou z woku
Skvělá kuřecí směs se zeleninou z pánve - woku se skvěle hodí jako oběd, který vás zasytí. Maso získá pikantní chuť díky naložení v marinádě. Na této křupavé směsi si nejlépe pochutnáte s rýží.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 347 kJ / 1 517 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 292,43 g |
Tuky | 12,43 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 674 mg |
Sodík | 3,92 g |
Sůl | 9,90 g |
Sacharidy | 53,92 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nenecháváme na ohni moc dlouho, aby nám zelenina příliš nezměkla. Měla by zůstat krásně křupavá.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 10. 2021 12:50
23. 6. 2015 14:00
Koření pěti vůní:
Smísíme po jednom dílu tlučeného (mletého) koření: fagary (sečuánský pepř), skořice, badyánu, fenyklu, hřebíčku
23. 6. 2015 13:19
18. 9. 2010 08:21
16. 9. 2010 21:41
11. 10. 2009 22:39
11. 10. 2009 19:54
11. 10. 2009 09:45
Všem moc děkuji za pochvaly.
11. 10. 2009 09:36
11. 10. 2009 08:49
11. 10. 2009 08:36
Koření je původem z Číny a je hodně aromatické jak na vůni,tak chuť.Používá se ho vždy jen špetka a ono se další úpravou(vařením) i časem nakládání krásně rozvine a jídlo pak příjemně voní.Ale nesmí se to s ním přehnat.Je lepší vyzkoušet na pár jídlech(od špetky k více),kolik koření vyhovuje našim chuťovým buňkám.
11. 10. 2009 08:22
10. 10. 2009 19:26
10. 10. 2009 19:22
10. 10. 2009 14:31
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 12 minutami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 2 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 9 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 10 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 23 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno 1. 5. 2024 16:45
Právě bylo uvařeno:
Extra rychlé lívance
MarketaPe uvařila před 22 minutami
Nekynuté šátečky
Infarkt uvařila před 1 hodinou
Vločková polévka se smetanou
Valis uvařila před 1 hodinou
Vepřový řízek naruby
Valis uvařila před 1 hodinou
Ledvinky dušené
Valis uvařila před 1 hodinou
Grilovaný chřest
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 3 hodinami
Kuřecí přírodní plátek
Ethnia uvařila před 4 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
jankohrasko uvařila před 5 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
ZdeLena uvařila před 5 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: kuřecí čína se zeleninou kuřecí čína cina z kureciho masa se zeleninou čína s kuřecího masa a zeleninou výborná kuřecí čína kuřecí směs se zeleninou čína z kuřecího masa a zeleninou směs na čínu čína z kuřecího masa kureci cina recept čína z kuřecího masa s zeleninou recept na kuřecí čínu se zeleninou kuřecí směs na čínu čína se zeleninou čína recept recepty masová směs čína čina s kuřecího a vepřoveho kureci smes kuřecí směs s rýží recepty čína
Suroviny: prsa kuřecí, sojová omáčka světlá, omáčka worcesterová, med tekutý, víno bílé, česnek, zázvor čerstvý, koření pěti vůní, sůl, solamyl, bílek, mrkev, zelí bílé, cuketa, paprika čerstvá červená, pórek, vývar masový, olej
Kuřecí směs se zeleninou z woku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yr1P
21 názorů