Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

NOVINKA: Naše chalupářská kuchařka

Koupit za 399 Kč

Aspik z kuřecího masa se zeleninou

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 5. 2009 23:25

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 651 kJ / 395 kcal
Bílkoviny82,53 g
Tuky3,04 g
Vláknina3,63 g
Cholesterol 171 mg
Sodík 267 mg
Sůl0,66 g
Sacharidy7,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento recept je takový dietnější, můžeme uvařit dohromady i maso s kuřecími skelety, chuť bude silnější, jen bych odstranila tuk.

Silikonové formičky na muffiny není třeba potírat olejem. Jiné, umělohmotné, bych mírně potřela.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

pavel

17. 4. 2017 23:15

želatina sypká na vaječnou je fajn a´dá se sehnat všude,mám chut zkusit plátkovou

Daniela Jordánová

12. 12. 2015 02:04

Miluju aspik, snažila jsem ho vytobit jako moje babička, ale nebylo to ono. Nyní zkouším podle návodů vašich a mám ho stále lepší a vymakanější.Moc nám všem chutná.:

planeta

16. 2. 2013 10:25

nádhera, jistě vyzkouším, děkuji za inspiraci:-)

sunny.sofi sunny.sofi

30. 12. 2012 14:19

Skvělé, zítra zkusím:yes::yes::yes:
+13:-))

Gef

13. 7. 2012 21:15

Super recept, doporučil bych ještě recepty z této stránky recepty-z-kureciho-masa.cz

BILKOVAI BILKOVAI

13. 9. 2011 20:04

Tak toto brzy vyzkouším. Vypadá to velice chutně a přitom je to dietní:yes::-K;-)

Dana61

26. 1. 2011 10:14

Merylas - to je opravdu dobrůtka :-D:yes: - dělávám, používám želatinu na vaječnou tlačenku a ta nikdy nezklamala, tak ji Aničko zkus:-))

Merylas Merylas

26. 1. 2011 00:01

Aničko,děkuji za vyzkoušení a fotečku. Je mi líto, že jsi měla se želatinou problémy. Když jsem začala s ní pracovat já, tak vím, že jsem udělala chybu v tom, že jsem měla tekutinu na rozpuštění želatiny moc teplou. Teplota nemá přesáhnout 60°C, želatina pak neztuhne. Nebo pak jedině více tekutiny, nebo méně želatiny. To se mi už ve spěchu taky podařilo:-)) To ale asi nebude Tvůj případ, tak pak opravdu nevím.

Anna Kocikova Anna Kocikova

25. 1. 2011 20:25

Merylas,dělala jsem z kuřecího stehna a pochutnali jsme si:-pJe to jiné,než jen se salámem;-)Něco se mi ale zvrtlo,nevím,co-želatina nechtěla moc houstnout,to se mi ještě za celou dobu nestalo:-)Až budu dělat příště,přidám ti lepší fotku:-*Bodík jsem už poslala,tak dnes jen tu mou chděrku výtvor:-D:-*

Anna Kocikova Anna Kocikova

8. 7. 2010 16:16

Dělala jsem před chvílí:-))Maso nebylo,jen salám junior a dala jsem moravanku.Tyto teceptíky nikdy nezklamou :-))a v tomto horku s cibulkou a octem fajn osvěžení:-D8 bodík cestuje:yes::-K

Vašek

26. 6. 2009 15:24

Ahoj kuchaři, moc pěkný...vypadá to jako by to dělala moje mamka :) chtěl bych se zeptat jestli někdo nemá zkušenosti jak nejlépe připravit velkou rybu? Sumce. Mohli by jste mi něco doporučit? Může to být i dražší když teď už vydělávám slušný peníze (kdyby jste taky chtěli tak koukněte na m u z e m e v s i c h n i .b l o g. c z), slušné zhodnocení času i peněz díky jednomu matematikovi. Každopádně díky za radu, Vašek

Patricie

21. 5. 2009 10:04

Moc hezký recept, hned udělám koncem týdne, posílám bod.:yes:

HankaPu HankaPu

21. 5. 2009 07:29

Majko, díky za připomenutí:-) kdysi jsem aspiky hodně dělala, teď když koukám, na ty pěkně barevné fotky:yes: tak se do toho určitě pustím zas:-) ukládám a posílám bodík:yes::yes:

Iljusa Iljusa

21. 5. 2009 06:58

:yes:

Merylas Merylas

21. 5. 2009 00:08

Jani, Kaufland je už i v Bohumíně a to je taky dost blízko;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Iva Trhoňová

nově v eshopu

Do obchodu

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: aspik aspik recept domácí aspik vaječný aspik kuřecí tlačenka jak se dela aspik vaječný zeleninový aspik jak udelat aspik recept na aspik recept na vaječný aspik prášková želatina na aspiky zeleninovy aspik recept recept aspik recepty aspik kuřecí prsa v aspiku aspiky jak udělat želatinu želatina na maso dietni aspik zeleninový aspik

Suroviny: prsa kuřecí, směs zeleninová mražená, sůl, pepř celý, koření nové koření, bobkový list, želatina prášková

TopRecepty.cz

Aspik z kuřecího masa se zeleninou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xGyJ