Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí na divoko

Hovězí maso vyžaduje při úpravě trpělivost. Ta se ale vyplatí, pokud výsledkem tak dokonalé sváteční jídlo, jako je v tomto receptu. Výborně ochucené maso, jemná omáčka a vhodně zvolená příloha udělá oběd vpravdě luxusním.

Hodnocení receptu je 5,0 (37×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 195 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 180 min bez doby odležení masa

195 min (15 min příprava + 180 min tepelná úprava, bez doby odležení masa)

1. 11. 2009 20:02

Suroviny pro 10 porcí

10 porcí

Nutriční hodnoty

Energie7 376 kJ / 1 763 kcal
Bílkoviny320,78 g
Tuky33,17 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 705 mg
Sodík 1,06 g
Sůl3,00 g
Sacharidy20,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Divoké koření (a nejen to) si připravuji ve starém elektrickém tříštivém kávomlýnku.

Jako přílohu jsem použil hrníčkové knedlíky od Jany Remkové a měly obrovský úspěch. http://www.toprecepty.cz/recept/3165-hrnickove-kne...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Iljusa Iljusa

2. 11. 2009 09:03

přesně tak, jak píše Jana R - hovězí na divoko v konzervě bylo :-p Je to asi rok, si manžel z nostalgie koupil dnes prodávanou konzervu, no nemělo to vůbec nic (kromě názvu) společného s produktem prodávaným v minulosti - brrrr
bodík + určitě ozkouším v nejbližší době, hovězí máme rádi. Dám vařit do pomalého hrnce - už se těším ;-)

nenan

2. 11. 2009 03:06

:yes:bod+:-8

dzungila

2. 11. 2009 00:55

Jako vždy profesionální!:yes: Bod!;-)

Paprika Paprika

1. 11. 2009 22:05

Jendo - moc pěkný recept. Úplně cítím nutkání to jít ochutnat.:-p:-p :yes: ;-)

zrzecka

1. 11. 2009 21:00

Jendo, hovězí mám ráda a ten recept, jak na něj koukám, voní až ke mne domů:-p:-p. Určitě vyzkouším. :-K:-K+

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 11. 2009 20:58

Já musím dát plus nejen kvůli těm knedlíkům. Nevím, jestli si někdo tady vzpomíná, jak se prodávalo kdysi hovězí na divoko v konzervě. Myslím opravdu "kdysi". To byla snad úplně nejlepší konzerva vůbec, aspoň pro mne. Mělo to chuť, kterou jsem nikdy nijak nedocílila. Takže Jendo, já to rozhodně zkusím. Knedle máš, jak reklamu na knedlíky!:-)):-D:-D:yes::yes::yes:

BILKOVAI BILKOVAI

1. 11. 2009 20:45

Krásná fotka. Mňam;-) Bodík letíííí

Patricie

1. 11. 2009 20:29

Krása , krása.:-K:yes:+

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí maso na divoko recepty hovezi maso na divoko hovězí pečeně na divoko hovězí plátky na divoko hovězí nadivoko hovězí na divoko pro pamětníky hovezi recept hovězí na divoko konzerva hovězí platek na divoko hovězí na maso na divoko na divoko hovezinadivoko recept hovězí maso na divoko recepty hovězí nejlepší hovězí hovězí kližka na divoko hovezi na diviko hovezi na diviko hovjezí na divoko

Suroviny: plec hovězí, sůl, olej, slanina uzená, vývar masový, víno červené suché, smetana, mouka hladká, cukr, cibule, česnek, bobkový list, koření nové koření, pepř mletý, tymián, jalovčinky

TopRecepty.cz

Hovězí na divoko

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5Q7x