Maso na divoko s jalovcem
Suroviny
Porce: Dle množství surovin (masa)
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
U nás podáváme s houskovým knedlíkem, ale dá se jíst i s těstovinami, rýží nebo bramborem. My máme rádi i trošku rajčátek. Záleží na každém.
Velice jednoduché, rychlé a opravdu dobré.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 9. 2009 14:13
Tiež som trošku zmenila,pridala som horčicu a trochu bieleho vína,ale omáčka bola dobrá aj bez toho len som to chcela trochu pikantnejšie Naozaj jednoduché a lahodné,Vašku dávam tretí bod a fotku
22. 7. 2009 16:01
Spravila som to dnes na obed,bolo to výborné.Síce trošičku som to obmenila,ale super
22. 7. 2009 12:59
Uznávám, že dát koření do vajíčka na čaj dobrý nápad. Taky se váže do takové gázy (nebo pytlíčku),. Moje maminka ho vařila v trošce vody zvlášť a pak přilejvala a nikdy nepřekořenila. Ale všechny tyto metody ( pouze podle mého pozorování) nevyprovokují správnou vůni a chuť a nevnikne chuť koření do ze začátku obdělávaného masa podobně ( s nadsázkou)jako když nedáme při guláži papriku na maso, ale až do vody. Já jak začal používat hmoždíř (koupený takový šedý mramor) jsem nadmíru spokojený. Mám už množství v ruce. A když je nějaké trochu vyčichlé PAK TEPRVE JEŠTĚ DODATEČNĚ DODÁM. Ale záleží na tom, jak je kdo zvyklý.
22. 7. 2009 12:49
Vašku, ač bych vlastně neměla, tak se přiznám, jsem omáčková a tuhle omáčku si nedám ujít. Ten nápad od Jolky, koření do vajíčka není vůbec špatný. Já ho sice nemám, ale babička určitě
22. 7. 2009 10:47
Určite vyskúšam,vyzerá to zaujímavo
22. 7. 2009 09:45
Koření dávám do vajíčka na sypký čaj pak rozšroubuji a vyhodím je to praktické a jednoduché
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 14 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 15 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 15 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 15 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 3 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 8 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 9 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 9 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 10 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 10 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 11 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 13 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 14 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: recepty z ovčího masa ovce recept omáčka na divoko ovčí maso-recept jehněčí na divoko ovce recepty recepty z ovce telecí na divoko krůtí maso na divoko krkovice na divoko ovci gulas doba vaření v papiňáku recepty ovce hovězí na jalovci recept ovce gulaš z ovčiho masa vepřové na jalovci veprovy gulas na divoko guláš na divoko omacky na divoko
Suroviny: maso, cibule, sůl, mouka hrubá, masox, smetana zakysaná, bobkový list, pepř celý, koření nové koření, tymián, ořech muškátový, koření hřebíček, jalovec, zázvor
Maso na divoko s jalovcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G5nQ
6 názorů