Smažené "erteple"
Brambory smažené ve strouhance, to je chuťový zážitek plný křupavosti. Každé sousto je skvělou kombinací křehké strouhanky a jemného bramborového plátku. Podávejte samostatně nebo s bylinkovým dipem.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Erteple = brambory! Nutno ochutnat jinak neuvěříte, jak to může být dobré. Jako příloha dle chuti - tatarka, kečup, nivový dip atd.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 4. 2024 08:19
Asi jak dlouho se to smaží? Pťemýšlím, jestli se to dá papat studené , nebo jen horké, jako občerstvení k pivku?
3. 4. 2024 20:37
Tak tohle jsem ještě nikdy nezkoušela. Musím napravit. Vypadá to náramně jedle.
26. 2. 2024 18:10
Skvělý nápad, určitě vyzkouším!
24. 1. 2018 12:18
Včera jsem viděla tento recept a dnes jsem musela udělat
22. 2. 2017 18:51
Vyzkouším! Už jenom z fotky můžu umřít ! Doufám že budou výborné ale podle komentářů budou
21. 8. 2016 16:43
boži dělam často jak mam velke brambory zapraši se po tom nestačim smažit
12. 8. 2016 16:29
Mňam-miluji vše z brambor
21. 4. 2016 15:50
Tohle jsem neznal. Chutnalo.
23. 2. 2016 12:01
Díky za připomenutí tuhle dobrotu jsem už hodně dlouho nedělala zítra ji udělám.
1. 2. 2016 14:34
Úžasná záležitost! Kdysi mi tenhle recept poradila moje rómská sousedka, říkala, že až ochutnám, přestanu smažit "ten drahej květák". Měla pravdu, holčina.
17. 1. 2016 09:52
taky delavam vyborne
14. 1. 2016 14:08
vyzkouším
16. 12. 2015 14:29
Erteple, erteple,
či v zime, či v teple...
či v zime, či v teple...
9. 8. 2015 18:29
je to opravdu mňamka
8. 7. 2015 10:09
Neznám,takže moc rád vyzkouším...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečný donut
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 16 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 17 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 17 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 4 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 10 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 11 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 11 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 12 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 12 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 12 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 15 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Hmyz k jídlu: Jak chutnají larvy potemníka a jakým způsobem se dají upravovat cvrčci?
Začínáte pěstovat rajčata? Základní výbava vyjde zhruba na 400 Kč, potřeba jsou správné květináče, zemina i tyčky
Náš život s celiakií: Jak jsme pátrali po bezlepkových těstovinách, kde je sehnat a které u nás nakonec vyhrály?
Další recepty
Tématické fráze: ertepláky co jsou erteple nivový dip nivový dresing smažené brambory co to jsou erteple nivový dresing recept co jsou to erteple nivovy dip recept bramborové erteple jabloška erteple-recept enteple dresing nivový recept na ertepláky smažené brambory s vejcem herteple smažený he brambory v jogurtovem dresingu nivový teplý dip
Suroviny: brambory, strouhanka, vejce, mouka hladká, sůl, olej
Smažené "erteple"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6X2z
44 názorů