Frankfurtská jemná polévka
Frankfurtskou polévku máme většinou spojenou s jídelnami, ale radost nám udělá i doma. Patří mezi syté zimní polévky, které zevnitř zahřejí, výborně chutnají a ještě s nimi není žádná složitá práce. Recept zabere trochu času, ale je levný a zvládne ho opravdu každý.
Suroviny pro 7 porcí
7 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 4 989 kJ / 1 193 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,02 g |
Tuky | 71,54 g |
Vláknina | 11,08 g |
Cholesterol | 127 mg |
Sodík | 1,66 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 91,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Pokud dodržíte zdlouhavý postup vaření, budete odměněni velejemnou a lahodně chutnající polévkou pro podzimní večery.
Je to další verze oblíbené polévky. Časově trochu náročná, ale výsledek stojí za to!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 1. 2017 14:05
22. 1. 2017 13:17
16. 1. 2017 10:21
Pokud si Lucka dělá srandu, je tu jedno pozitivum - aspoň se pobavila Veselá mysl - půl zdraví
16. 1. 2017 09:37
No, přeqapuje mě, že i matadorky vašeho formátu skočily Lucka: na špek Dyť si dělá prču
16. 1. 2017 09:06
Vzhledem k tomu, že je v receptu uvedena kostka masoxu, tak už bych polévku přisolila tak asi 1lžičkou soli a ochutnala, dosolit, jak píše Dajda, lze vždycky. Pepře bych dala tak 3-4 otočení mlýnku, ale zase záleží na tom, kdo jak rád ostré.
16. 1. 2017 08:51
No, já bych MOŽNÁ poradil i stran zmíněné soli, ale bez toho že dívka řekne komu vaří, je to složitější...
16. 1. 2017 07:43
16. 1. 2017 00:18
Tak to bude složitější... :)
Podle P.S. soudím, že trpíte nechutenstvím... :)
Tady rádi poradíme každému, že :)
Záleží ale na tom, pro koho vaříte? :)
15. 1. 2017 23:43
Podle ohlasů je tohle výborná polévka. :) Jsem ale začínající kuchařka a nejsem si jistá množstvím mouky, soli a pepře, které mám použít. Prosím, poraďte co nejpřesněji :)
PS: a prosím neříkejte, že podle chuti :)
21. 12. 2016 17:55
6. 12. 2016 09:24
23. 11. 2016 11:09
27. 10. 2016 17:30
13. 10. 2016 11:38
21. 9. 2016 16:49
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Právě bylo uvařeno:
Jablkový závin z listového těsta
p.tanclova uvařila před 44 minutami
Jednoduchá cibulová omáčka ke steaku
Maxman uvařila před 46 minutami
Koláč s pudinkem a zakysanou smetanou
danila uvařila před 1 hodinou
Kynutý koláč s jablečnou náplní
keijei uvařil před 1 hodinou
Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou
Manelka uvařila před 1 hodinou
Kotlety se šlehačkou
jalamo uvařila před 2 hodinami
Extra rychlé lívance
sikorovaadel uvařila před 9 hodinami
Kuře na paprice se smetanou
Petra.kaw uvařila před 11 hodinami
Tvarohový dezert do skla
Jamca uvařila před 12 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: frankfurtská polévka frankfurtská polévka recept recepty na nejlepší polévky frankfurtská franfurska polevka frankfurská polévka polevka frankfurska frankfurtská polévka s párkem polévka frankfurtská recept na frankfurtskou polevku franfurtska polevka franktfurtská polévka frankfurtská frantfurtská recept frankfurtska polevka frankfutská polévka frantfurtská polévka frankurtská polévka nejlepší frankfurtská polévka recepty polévky franfurská frakfurtská polévka
Suroviny: párky frankfurtské, cibule, sádlo, brambory, masox hovězí, paprika sušená sladká, mouka hladká, česnek, pepř mletý, nať petrželová, sůl
Frankfurtská jemná polévka
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mOGn
166 názorů