Marinované kuřecí řízečky
Jistě znáte ten pocit, když stojíte bezradně nad syrovým masem a nevíte co z něj uvařit. Prsní řízky jsou ale vděčná surovina. Připravte menu podle svých chuťových preferencí. Na stole bude vcukuletu chutný a rychlý oběd.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 7 932 kJ / 1 896 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 336,51 g |
Tuky | 45,30 g |
Vláknina | 4,26 g |
Cholesterol | 1,03 g |
Sodík | 937 mg |
Sůl | 2,32 g |
Sacharidy | 34,75 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Směs koření Adamovo žebro je velice chutné a specificky voňavé, které nám maso příjemně ovonělo.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 2. 2010 22:33
Výborně, řízek je prostě řízek!
7. 2. 2010 22:21
Jani, pokud máš dobrou teflonku, tak ta lžička oleje postačí, ať Ti chutná.
Ještě donedávna jsem toto koření viděla na renykoreni.cz, já ho odtamtud mám, dneska jsem vám chtěla na to dát odkaz a já ho tam v jejich nabídce nenašla.
Ještě donedávna jsem toto koření viděla na renykoreni.cz, já ho odtamtud mám, dneska jsem vám chtěla na to dát odkaz a já ho tam v jejich nabídce nenašla.
7. 2. 2010 22:17
Adamovo žebro nemám, ale nějak bych si poradila. Ovšem pohled na prsní kuřecí řízky je pro mne už opravdu nesnesitelný. Nikdy bych neřekla, že to řeknu, bylo to mé oblíbené maso. Jenže teď je to maso, které téměř denně upravuji na milion způsobů a někdy už si fakt nevím rady. Raději bych nejedla. Tady ta úprava se mi líbí, akorát nevím, jak to usmažím na jedné lžičce oleje. Ještě dám prsíčkům milost! a tobě plus, Ivi
7. 2. 2010 22:11
Ivetko jen asi půl kávové lžičky, ale jestli nemáš zkušenosti, koreň raději po špetkách, ono je ostřejší. Až vyzkoušíš tak dej prosím vědět, budu ráda i za přidanou fotku. Děkuji za pochvalu
7. 2. 2010 22:07
Adamovo žebro mám doma už dlouho, ale ještě jsem ho nevyzkoušela. Tak mám konečně inspiraci A kolik toho Adamova žebra jsi tam dala Ivanko?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 3 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 4 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 4 hodinami
Ananasové kytičky
Přidáno před 9 hodinami
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
Mahtaito uvařila před 30 minutami
Domácí nudle
jalamo uvařil před 1 hodinou
Tatranské kotlety
zuzanax uvařila před 2 hodinami
Broskvové řezy s pudinkem
RAMiel uvařila před 2 hodinami
Polévka z kuřecích hřbetů
milan.pohy uvařila před 4 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Nicoolka uvařila před 5 hodinami
Krémová pórková polévka
eliskac uvařil před 5 hodinami
Mrkvový řez
Petula69 uvařila před 6 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
Pavelvan uvařila před 7 hodinami
Uzený vývar s uzenými knedlíčky
Fitulka uvařila před 7 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: marinované kuřecí maso marinované kuřecí řízky kuřecí řízečky marinované kuřecí marinované maso marinované kuře marinovane rizecky kuřecí maso marinované kuřecí řízky marinované v jogurtu naložené kuřecí maso roštáci marinovane rizky marinovani kuřeciho masa marinované prsní řízky koření adamovo žebro kuře marinované v tatarce adamovo zebro marinovane kureci prsni rizky naložené kuřecí řízky řízečky v tatarce jak marinovat kuřecí maso
Suroviny: prsa kuřecí, vejce, olej, solamyl, česnek, cibule, hořčice, sůl, koření adamovo žebro, maggi, olej, mouka hladká
Marinované kuřecí řízečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/91Jz
20 názorů