Modelovací hmota
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 194 kJ / 1 720 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,40 g |
Tuky | 37,53 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 630 mg |
Sůl | 1,42 g |
Sacharidy | 297,03 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tato hmota se podsypává moučkovým cukrem, pokud hmotu vyndáte z ledničky, bude se vám zdát tvrdá, tak ji dejte do mikrovlnky tak na 3 vteřinky, krásně změkne, propracujete a můžete tvořit. Na každou kytku si vykrájím 6 koleček a potřu je trošku olejem a roztlačím lžící, nechám tak 2 dny zaschnout a poté namáčím vše do oleje, nechám okapat a oschnout.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 2. 2010 16:14
10. 2. 2010 15:08
10. 2. 2010 14:31
10. 2. 2010 14:28
10. 2. 2010 14:16
10. 2. 2010 14:11
10. 2. 2010 14:04
10. 2. 2010 14:02
10. 2. 2010 13:55
10. 2. 2010 13:40
10. 2. 2010 13:21
10. 2. 2010 13:21
10. 2. 2010 13:19
10. 2. 2010 13:17
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 5 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 6 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 7 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 14 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tofu se smetanou
Stepazdepa uvařil před 2 hodinami
Bábovka z podmáslí
daninako uvařila před 2 hodinami
Rychlý koláč z kyselého mléka.
Adlla uvařila před 2 hodinami
Čočka nakyselo s vejcem
Kattyy uvařila před 2 hodinami
Domácí kmínový chleba
gabriella18 uvařila před 3 hodinami
Chléb z ovesných vloček
Monysek.w uvařila před 3 hodinami
Vláčné mrkvové cookies
MonikaHo uvařila před 4 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Evik.ka uvařila před 5 hodinami
Extra rychlé lívance
MarketaPe uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Pomalu dušená kližka s česnekem, libečkem a majoránkou: Výraznou chuť masa zajistí správný postup přidávání ingrediencí
Bufetový pochoutkový salát podle Ostravského gastrošefa: Recept z roku 1976 skvěle funguje dodnes
Další recepty
Tématické fráze: fondánová hmota fondánová hmota recept modelovací čokoláda recept domácí fondán recept burizonová hmota recept na domácí fondán cukrářská hmota recept recept na fondán ze sušeného mléka výroba fondánové hmoty recept na mandlovou hmotu domaci fondan burizonova hmota recept tvořítka na mandlové těsto domácí mandlová hmota proto hmota recept na fondánová hmota potahovací fondán ze sušeného mléka domácí modelovací čokoláda výroba fondánu na dorty das hmota
Suroviny: mléko sušené, cukr moučkový, bílek, med tekutý, omega, voda, potravinářské barvivo
Modelovací hmota
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lxJ1
29 názorů