Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruh s anglickou slaninou

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

29. 3. 2010 09:22

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie4 923 kJ / 1 177 kcal
Bílkoviny4,83 g
Tuky125,17 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 198 mg
Sodík 1,61 g
Sůl4,00 g
Sacharidy6,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Recept byl v časopise Kajman v článku Jiřího Kostky .

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 3. 2010 12:37

No nazdárek, Jiříku!! Zase něco z tvého repertoáru? Rybička, jako malovaná!! Mňam!! Musíte mi s Eliškou něco nalovit!!:-)):-D:-)):yes::yes:

Jiri V. Jiri V.

29. 3. 2010 12:34

Musím se přiznat , že tihle pstruzi byli chyceni v Makru .
Přinesl je kamarád - nerybář . Ať prý udělám něco dobrého .:-8
Asi se to vedlo a dobré to bylo , nenechal nic .:-D

yanull yanull

29. 3. 2010 12:32

Tak nevím Jiří, zda znamení Ryb, ve kterém jsi se narodil se snoubí také s Tvým koníčkem rybařením :-?;-) Ale jak už jsem tu mnohkrát psala, ryby mám velmi ráda, kapra jsem schopna jíst několik dní za sebou a za pstruha? Za toho bych království dala, tedy kdybych ho měla, ale jelikož nejsem princezna ani královna, posílám alespoň velkého bodíka :yes::-p:-):-))

janusa

29. 3. 2010 12:22

jůůůů, taky mám doma rybářě:-)), tak až něco chytí, tak vyzkoušíme:-p....posílám +5:yes:

misza misza

29. 3. 2010 12:21

Pěkně nafocené, a určitě mňamkové:-* Fajn fotka v profilu, výraz mluví za vše:-D +4

Jiri V. Jiri V.

29. 3. 2010 11:22

Děkuji za komentáře a bodíky .:-8
Recept mám z časopisu Kajman , autor Jiří Kostka tam měl sérii článků s pěkným povídáním o známých osobnostech , které se kolem ryb pohybovaly a jaké rybí recepty jim chutnaly .

spagetka spagetka

29. 3. 2010 10:38

Tenhle recept taky od někud mám, rybičky můžem v jakékoli podobě ;-):-p:yes::yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

29. 3. 2010 09:33

Jiří,krása,hezky vyfocený postup.Ty víš,že já mám pro ryby slabost.:-p/úplně se mi sbíhají sliny.:-p;-):-KJak jinak to dávám bod:yes: a ukládám receptík.:-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pečený pstruh se slaninou rybí recepty pstruh pstruh recepty pečený pstruh s anglickou slaninou pstruh na másle se slaninou peceny pstruh v anglicke slanine pstruh pečený se slaninou pečený pstruh s anglickou ryba se slaninou pstruh slanina cibule pstruh pečený v troubě s anglickou kapr se slaninou a cibulí pstruh pečený v troubě se slaninou pstruh na cibuli recept pstruh pekáč pstruh peceny v anglické slanině pstruh v troubě nasolení ryby před pečením filety s anglickou slaninou recept na pstruha

Suroviny: pstruh, slanina anglická, cibule, máslo, mouka hladká, strouhanka, bobkový list, pepř, sůl, vývar rybí

TopRecepty.cz

Pstruh s anglickou slaninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Og2E