Pro nejmenší - Rybízovojablečná přesnídávka

Lendiiik Kuchařka: Lendiiik

Pro děti 4 názory

Suroviny

500 g jablek
rybíz (podle chuti)
ovocný cukr
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Jablka rozvaříme ve vodě, rozmixujeme je i s rybízem, přidáme ovocný cukr dle chuti.

  2. Dáme do skleniček od přesnídávek.

  3. Zkonzumovat nejdéle do dvou dnů. Čerstvé můžeme uložit i do mrazáku.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 2 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Pro nejmenší - Rybízovojablečná přesnídávka

  • Imer Imer(neregistrovaný)

    Jakýkoliv škrob lehce kvasí. Takže pokud dáváte do přesnídávek Maizenu, nebo pudink, tak potom je třeba aspoň 20 min.v dobře uzavřených skleničkách sterilovat. Vydrží až rok. Jinak sníst do jednoho dne.

    Odpovědět

  • tomtyna tomtyna

    Tak to skusím včera jsem zrovna přemíšlela jak udělat přesnídávku s borůvkama díky za :yes::yes: tip :-)

    Odpovědět

  • Iljusa Iljusa

    to jako dva dny mi to leží v lednici a pak to frnknu do mrazáku - pro malé dítě - bože - no alespoň se naše zdr. laboratoře nebudou nudit.

    Odpovědět

  • lomačka lomačka(neregistrovaná)

    Hele Leni,když si dotoho ovoce přidáš práškový pudink, tak si přesnídávku můžeš schovat i na zimu! :-p:-p:-p:yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: švestková přesnídávka pexeso pro nejmenší online švestková přesnidávka recept domácí švestková přesnídávka ovocná přesnídávka recept meruňková přesnídávka pro kojence recept domácí ovocná přesnídávka recept na ovocnou presnidavku meruňková přesnídávka pro kojence presnidavka ovocné přesnídávky recepty domácí ovocné přesnídávky švestková přesnidávka pro dítě kojenecká přesnídávka domácí přesnídávka pro kojence kojenecká přesnídávka recept jablečná přesnídávka pro kojence ovocná přesnídávka přesnidávka švestková recept švestková přesnídávka

Zapomněl/a jsem heslo