Polévka z kachních krků a králíčích polévkových dílů s česnekovozázvorovým kapáním
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 639 kJ / 1 826 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 236,04 g |
Tuky | 66,24 g |
Vláknina | 22,30 g |
Cholesterol | 1,31 g |
Sodík | 1,07 g |
Sůl | 2,49 g |
Sacharidy | 68,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Využila jsem momentálně akčních cen v Albertu a inspirací mi byl recept Bibinky, který tam přidávám coby podobný.
V normálním hrnci trvá uvaření králičích dílů cca 60 min., ale kachních krků 100 min. Takže jednoznačně příště tlakový hrnec.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 4. 2010 20:12
15. 4. 2010 20:11
15. 4. 2010 20:05
15. 4. 2010 19:56
Sousedka coby perfektní kuchařinka pochválila, ale vynadala mi, že ve svém věku, jsem nevěděla, že maso z kachních krků bez tlakáče vařím skoro 2 hodiny . Já na to prostě jaksi zapomněla
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 6 hodinami
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno před 10 hodinami
Křupavé gnocchi
Přidáno před 11 hodinami
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno před 20 hodinami
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí nachos
Lucie1001 uvařil před 42 minutami
Sachr dort z jablek
Vladka321 uvařil před 52 minutami
Větrníkový dort
Sabora1 uvařila před 1 hodinou
Tvarohovo-borůvkové knedlíky
st3la uvařil před 1 hodinou
Bramborová kaše (klasika)
mnami uvařila před 1 hodinou
Moje špagety
Renata.K. uvařil před 2 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
VaclavKo uvařila před 2 hodinami
Pizza z domácí pekárny
Janasmo uvařila před 4 hodinami
Churros s čokoládou (Čuros)
pookie18 uvařila před 4 hodinami
Pravé italské tiramisu
pookie18 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
Další recepty
Tématické fráze: vývar z kachny kachní krk nejlepší kachní polévka kachní polévka vývar z krků husí vývar kachní vývar vývar z husích krků kachní polévka recept polevka s kachnik drobu polévka z kachny a králíka vývar z kachního krku nadívaný kachní krk vývar s kachny polévka z kachního krku vyvary/z kachny vyvar/z kachny jaká mouka do kapání? polevka z kachny polévka z krků
Suroviny: maso králičí, krk kachní, voda, bobkový list, chilli paprika čerstvá, pepř, koření nové koření, česnek, tymián, sušená bazalka, koriandr sušený, česnek sušený, zázvor čerstvý, směs zeleninová mochovská mražená, bylinky, sůl, koření, vejce, česnek, zázvor mletý, bazalka čerstvá, libeček, petrželka, mouka hladká, sůl
Polévka z kachních krků a králíčích polévkových dílů s česnekovozázvorovým kapáním
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/99wZ
19 názorů