Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 104 kJ / 264 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,70 g |
Tuky | 18,90 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 648 mg |
Sodík | 249 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 1,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zimní podkrkonošská polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mjlm
Moje poznámka
Zimní podkrkonošská polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mjlm
Nejnovější recepty
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 2 hodinami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 2 hodinami
Dalgona sušenky
Přidáno před 3 hodinami
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 21 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Letní koláč s třešněmi
Přidáno 8. 7. 2025 08:30
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pizza ze sušeného droždí
vikisubrtova2710 před 1 hodinou
Bábovka z pomazánkového másla
nelinka62 před 2 hodinami
Vánoční chlebíček
radekdolezal033 před 5 hodinami
Hovězí plátky na tymiánu
ZboSy před 5 hodinami
Vařená brokolice s česnekovo-bylinkovou omáčkou
brtna před 13 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Zlatnice před 13 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta
stefi.f47 před 14 hodinami
Cuketový perník
Markeeta před 14 hodinami
Bramborové vafle
Leontinka73 před 16 hodinami
Tématické fráze:
polévka ze zavařených hub,
zavarene houby,
podkrkonošská cibulačka,
podkrkonošská kuchařka,
krkonošská couračka,
zimní houby,
krkonosska cibulačka,
zavařené houby na kyselo,
podkrkonožska polevka,
houbova polevka z podkrkonoši,
zavařené houby v polévce,
zavařené houby v sádle,
recept krkonošská cibulačka,
recept na podkrkonošké kyselo,
podkrkonošké kyselo,
polevka se zavarenych hub,
houby zavařené v sádle,
podkrkonošská houbová polévka,
houby v sádle recepty,
zavarene houby polevka
Suroviny:
houby,
brambory,
cibule,
sádlo,
mléko,
mouka polohrubá,
vejce,
sůl,
kmín drcený,
pepř
Komentáře (5)