Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Divoká kachna nadívaná

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 3. 2008 12:58

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 117 kJ / 2 657 kcal
Bílkoviny56,11 g
Tuky230,55 g
Vláknina6,45 g
Cholesterol 943 mg
Sodík 4,40 g
Sůl10,68 g
Sacharidy86,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Gabina

4. 2. 2010 15:49

Teda ty bublinky na kůžičce u třetí fotky mě dostaly :yes:

Lusinda79

1. 12. 2009 09:02

Smukoo kachnu vcelku pečeš cca 3-3,5 hodiny tak na 150 a na konci zvýšíš teplotu pro kůrku tak na 200 na poslední půlhodinu.Důležité je nechat ji první polovinu pečení přikrytou, pustí ti do pekáče spoustu tuku.Kachnám zdar:-!:-D

smukoo smukoo

1. 12. 2009 08:58

:-K...rád by som vedel, ako dlho sa tá kačka - blatotlačka pečie!!!...sú na to rôzne názory...mne osamelému otcovi by to veľmo pomohlo:-8...preto o to prosím pekno...Ričo:-K

mirca75 mirca75

8. 8. 2009 07:38

Výbušná:-)to je koncert:-*.Lenka zadá takový krásný recept,ty podle něj uvaříš takovou nádheru-no symfonie:-*.Oběma vám letí boďka a škoda přeškoda že jsem nebyla při degustaci:-p;-)

Paprika Paprika

7. 8. 2009 19:29

Vybusna - topinka s česnekem,dost dobrá jednohubka.Pokud je k tomu i lahodný mok, no dal bych si říct:-D
Tonda - u Papriky v půly večeře

Paprika Paprika

7. 8. 2009 19:27

Pytel místo žaludku nemám,ale když makáš ve slevárně,tak hlad a žízeň je pořád.Právě jsem si udělal večerní předkrm,jdu je vložit,a jako hlavní večerní chod bude to naložené maso v rumu od neděle. Co jsem tam k tomu ještě dal,tak to teprve budu muset zjistit. No a večer nějaká rychlovka, abych neměl ráno hlad:-!:-D
Tonda - u Papriky o večeři 4 chodů

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 8. 2009 19:19

Tondo, ty máš asi místo žaludku pytel, to není možné, ten tvůj apetit:-)):-D

vybusna vybusna

7. 8. 2009 18:39

svoje ruky dviham na znak vdaky;-) iljusa...to tretie bola pravu svieckovu...a kupil som pravu argentinsku....tak veru.
tondo...ale vies co ti mozem povedat....moj muz zase zavidi tebe tie tvoje fajnotky co si robis...on vlastne takym smutnym pohladom mi povedal, ze ci by som mu miesto prepelicich vajicok na anglickej slanine do sutaze (toto jedlo si vymyslel) neurobila topinku s cesnakom:-*

Paprika Paprika

7. 8. 2009 18:27

Fakt skvělý,když se na to dívám,chutě se zbýhají a žaludek řve že chce taky.Skvělé.:-D:-8
Tonda - u Papriky amatér

Iljusa Iljusa

7. 8. 2009 18:23

vybusna - ty jsi blázínek, nejdřív tatínek vymlátí hlodavce, teď sháníš divokou kachnu , mám takové tušení, že těch surovin bylo více (paměť mi tak neslouží) a to vše, aby si obohatila recepty o fotky - u mě máš 1* a podtrženou. Vůbec mi nevadí, že máš filety, kachna to je (kosti u nás nikdo doma nechce okousávat, většinou vykostím jakékoliv "ptáky")Ta kůrčička z prsíček na mne mrká :-D:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 8. 2009 18:19

Ale, tobě se pořád něco nelíbí! To je náádhera!:-O Ta barva, mňam!!!:-* Měla jsi koupit klasické prsní řízky z kachny a bylo by to, no. Ne teda, že tady by byly běžně, ale předpokládám, že v Německu ano a bylo by to měkké, ale já bych to klidně žvýkala a žvýkala...pryč odsud!:-// No, máš plus;-)

vybusna vybusna

7. 8. 2009 18:15

aj ked som si isla nohy po kolena zodrat tak divoku kachnu som nesla najst .....objavila osm iba taketo naporcovane filety a pisalo, ze su to prsia z francuzskych kaciek, zijucich volne..tak si myslim, ze by to mohlo byt nieco ako diva kacka. plnku som polozila na pekac a na nu ten filet. plnku som robila zauzivanym sposobom t.j. zltok+maslo a bielok na sneh, no a pridala som aj cibulku. maso sa mi zda tuhsie a ako obycajne...piekla som ho dost dlho a bala som sa aby nebolo vysusene, ale aj tak mam pocit, ze to stale nie je ono.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: divoká kachna recept recept na divokou kachnu pečená divoká kachna recept divoká kachna recepty kachna divoká recepty kachna recepty divoká kachna kachna divoká divoká kachna s nadivkou kachna divoka recept recepty divoká kachna recept divoká kachna pečená divoká kachna nádivka do divoké kachny divoka kacena recept vaření a recepty divoká kachna recepty na divokou kachnu recepty z divoké kachny recept na divokou kačenu divoká kačena

Suroviny: kachna divoká, slanina, máslo, sůl, rohlík, slanina, maso uzené, játra kachní, vejce, petrželka, sůl, mléko

TopRecepty.cz

Divoká kachna nadívaná

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n9E