Rošťáčky

www.zarovi.cz Kuchařka:

Drůbeží maso 0 názorů

56

Suroviny

3-4 porce:
600 g kuřecího masa
4 stroužky česneku
1 lžička cukru krupice
2 lžíce hladké mouky
2 vejce
pepř
lžíce hořčice
sojová omáčka
1 lžička worchesteru
sůl
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na plátky, jemně je naklepeme.

  2. V míse smícháme zbylé suroviny a maso dáme naložit (zhruba na den) do takto vzniklé marinády.

  3. Pak jej na oleji či na grilu opečeme; marinádu z něj však nijak neodstraňujeme!

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Rošťáčky

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: rošťácký řízek rošťácké řízky jak naložit sele na gril kotlety žužu rostacke kotlety řízek rošťák rostacci tatranský řízek rostacky rizek recept žužu biftek roštacke kotlety recept rostacka kotleta recept roštáci na grilu jak se vaři rošťáci recepty sele marinované švei žužu nalozit rizecky s krkovice kuřecí rošťák recept na rostacky rizek naložené maso švej žužu

Zapomněl/a jsem heslo