Rošťáčky

Drůbeží maso Doba přípravy: 30 minut příprava , plus doba rozležení 0 názorů

Drůbeží maso Doba přípravy: 30 minut příprava , plus doba rozležení 0 názorů

Suroviny 3-4 porce

600 g kuřecího masa
4 stroužky česneku
1 lžička cukru krupice
2 lžíce hladké mouky
2 vejce
pepř
lžíce hořčice
sójová omáčka
1 lžička worcesteru
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na plátky, jemně je naklepeme.

  2. V míse smícháme zbylé suroviny a maso dáme naložit (zhruba na den) do takto vzniklé marinády.

  3. Pak jej na oleji či na grilu opečeme; marinádu z něj však nijak neodstraňujeme!

Komentáře k receptu Rošťáčky

K receptu nejsou žádné komentáře.

TIP dne na email

Tématické fráze: rošťácký řízek rošťácké řízky rostacky rizek recept jak naložit sele na gril rostacke kotlety kotlety žužu řízek rošťák rostacci tatranský řízek žužu biftek rostacky kureci rizek recept roštacke kotlety recept rostacka kotleta recept roštáci na grilu jak se vaři rošťáci recepty sele marinované švei žužu nalozit rizecky s krkovice kuřecí rošťák rošťácké kotlety recept