Ježci s dvojím krémem
Suroviny pro 18
18
Nutriční hodnoty
Energie | 7 209 kJ / 1 723 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,00 g |
Tuky | 127,00 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 165 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 122,50 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 5. 2010 09:41
uloženo..a bodík
5. 5. 2010 22:22
Tak to by fakt chtělo foto!! Úžasný recept!
5. 5. 2010 21:47
Škoda, že není fotečka. Ale recept je hezký
5. 5. 2010 21:30
To by mohlo vypadat hezky
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 21 minutami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 47 minutami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 1 hodinou
Ananasové kytičky
Přidáno před 5 hodinami
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Přidáno před 6 hodinami
Caesar salát wrap
Přidáno před 8 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Polévka z kuřecích hřbetů
milan.pohy uvařila před 1 hodinou
Buchta - prošívaná deka
Nicoolka uvařila před 1 hodinou
Krémová pórková polévka
eliskac uvařil před 2 hodinami
Mrkvový řez
Petula69 uvařila před 3 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
Pavelvan uvařila před 3 hodinami
Uzený vývar s uzenými knedlíčky
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
Mafka uvařila před 4 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Kuřecí chuťovky
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Margot pohár
Foxina88 uvařil před 4 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: dort ježek postup krémový dort ježek foto nepeceny jezci ježci z máslových sušenek dort ježek foto sušenky ježci cukrářský ježek ježci ze sušenek bílkový ježek jezky cukrarsky jezky cukrarsky ježek s krémem ježci sušenky bilkove ježci dort ježek fotografie nepečený krémový dort ježek máslovy jezek dezert ježek ježci desert recept na bílkové ježky
Suroviny: smetana ke šlehání, čokoláda bílá, smetana ke šlehání, čokoláda hořká, kakao hořké
Ježci s dvojím krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MZkB
4 názory