Pravý ukrajinský boršč
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 281 kJ / 1 262 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 129,50 g |
Tuky | 24,30 g |
Vláknina | 45,60 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 508 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 108,60 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 5. 2010 13:30
23. 5. 2010 17:47
22. 5. 2010 21:06
22. 5. 2010 20:21
22. 5. 2010 18:58
22. 5. 2010 17:48
22. 5. 2010 14:47
22. 5. 2010 12:35
22. 5. 2010 12:23
22. 5. 2010 12:12
22. 5. 2010 11:11
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno před 13 hodinami
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Právě bylo uvařeno:
Bábovka Ing. Petr
Mauna uvařila před 1 hodinou
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
bartman5 uvařila před 2 hodinami
Bábovka s tvarohem
Denisa7 uvařila před 4 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
asset01@seznam.cz uvařila před 4 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Lpetrzilkova uvařila před 6 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Wanilor uvařila před 7 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 7 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Fitulka uvařila před 9 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
Ivcatkoo uvařila před 9 hodinami
Krkovička po farářsku
Paja72 uvařila před 9 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: ukrajinský boršč ukrajinský boršč recept boršč s kysaným zelím pravý ruský boršč-recept výborný boršč boršč recept video boršč video boršč bořšt original boršč zeleninový boršč s kysaným zelím boršč recept ukrajinské recepty medovník originál recept boršč video recept boršč se zelím video recept boršč recept na ukrajinsky boršč bosc recept borsc original
Suroviny: řepa červená, zelí bílé, brambory, směs zeleninová pod svíčkovou, plecko vepřové, stehno kuřecí, sůl, smetana zakysaná
Pravý ukrajinský boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3y1p
26 názorů