Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 997 kJ / 4 062 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 271,03 g |
Tuky | 218,61 g |
Vláknina | 55,88 g |
Cholesterol | 966 mg |
Sodík | 22,19 g |
Sůl | 53,20 g |
Sacharidy | 191,28 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzeniny zapečené s kysaným zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmw
Moje poznámka
Uzeniny zapečené s kysaným zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmw
Nejnovější recepty
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 18 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 18 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 18 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 18 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 18 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté koláčky staročeské
Jana.Vernerova před 8 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
monikacekcl před 17 minutami
Borůvkový táč
PavelR před 39 minutami
Panenka na žampionech a sušených rajčatech
knihomolka před 44 minutami
Gulášové krůtí plátky na houbách
Jan Nemec před 49 minutami
Panenka plněná nivou a sušenými rajčaty
Grinchch2010 před 52 minutami
Domácí kmínový chleba
jarda.vcela před 1 hodinou
Špagety à la carbonara
iFanoush před 1 hodinou
Vepřová plec na kedlubnách, v pomalém hrnci
radekfiala před 1 hodinou
Grilované krevety
Monkrizova před 1 hodinou
Tématické fráze:
kysané zelí recept,
jelito se zelím,
recepty z uzenin,
zapečené maso se zelím,
recepty z kysaného zelí,
mleté maso zapečené se zelím,
zapečené hlávkové zelí s uzenym,
uzene maso se zelim,
zapecene uzene maso se zelim,
jelita se zelím,
pokrmy z kysaného zelí,
zapečené jelita,
zapečené nudle se zelím,
zapecene veprove maso se zelim,
pečené jelito s bramborem,
pečené klobásy se zelím,
kureci stehna se zelim,
maso zapečené se zelím,
pokrmy se zelim,
zapečené kuřecí maso se zelím
Suroviny:
slanina,
zelí kysané,
brambory,
krkovice uzená,
klobása papriková,
párky,
cibule,
česnek,
bobkový list,
koření hřebíček,
pepř,
koření nové koření,
víno bílé,
vývar hovězí,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (3)