Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ukrajinský boršč

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

9. 4. 2010 11:28

Suroviny

Porce: 5-litrovy hrniec

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie999 kJ / 239 kcal
Bílkoviny6,48 g
Tuky0,72 g
Vláknina12,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 123 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy46,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Famy o troch druhoch mäsa nie su pravdive, na chuti to nič nemeni. A na Ukrajine sa boršč vari z toho, čo je k dispozicii (co dum dal).

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

radekfiala

17. 12. 2023 18:00

vyzkoušel jsem a povedl se. Jen zeleninu jsem nakrájel na nevzhledné kousky. Ale chutná to skvěle. Maso jsem nedal žádné, pouze vývar.

elopin

20. 11. 2022 20:47

Vynikající lahůdka. Sice trošku pracnější na přípravu, ale vyplatí se to :-8

cathleen cathleen (moderátorka)

26. 10. 2020 06:43

Ukrajincik: váš vulgární komentář mažu.

miloslav

31. 3. 2017 18:05

Velmi správně popsaný recept i chuť bude dobrá.Přesně jak dělají na ukrajině.majonézu ? Tak s tím jsem se na Ukrajině nikdy nesetkal.Vždycky jen smetana.Ještě tam může být trochu bílých fazolí.

Besty

4. 5. 2011 21:55

petulka:

petulka:je to vec vkusu, niekomu chuti majoneza, niekomu smotana...:-)

petulka

3. 5. 2011 18:33

skvělý recept,moc chutnal,jen mě to můj ukrajinský přítel naučil jíst s majonézou a je to lepší než smetana.:yes::yes::yes:

Oksika

14. 6. 2010 13:46

:-( mate to zeli nejake rozvaření?

eva hubova eva hubova

4. 5. 2010 21:13

:-p:-p:yes:+10

Pejli Pejli

4. 5. 2010 19:15

Miluju !!! :-K:-8:yes:

Jenny

14. 4. 2010 13:01

pokud je ukrajinský,tak si necháme chutnat,jedla jsem boršč kdysi dávno na výletě a stál mě moc peněz(ještěže jsme už jeli z výletu)
byl vynikající,ale nikdy jsem se ho nenaučila vařit,tak snad si na něm z tohoto receptíku pošmáknu...:yes::-K:yes:+7

Jikotka Jikotka

12. 4. 2010 14:02

Dneska jsem ho uvařila,použila jsem místo kusu masa vepřové kosti,vývar byl skvělý...a boršč je taky výborný :-p:-p,dávám bodík a fotku...:-K

spagetka spagetka

9. 4. 2010 19:40

Jelikož máme v příbuzenstvu ukrajinské příbuzné a i dostala jsem od nich jejich velkou kuchařku, tak vím, co existuje variant boršče, nám chutná snad každý :-p:-p:yes::yes:

Besty Besty

9. 4. 2010 19:38

opuncie ,veď som pisala,že co dum dal;-), a ja som tiež z Ukrajiny:-)) a som rada, že sa Vam recept pači:-K

AniCiz

9. 4. 2010 14:58

:yes::-Ktaky určitě zkusím,boršč miluju

cardanka

9. 4. 2010 12:39

Besty :-K stejně jako Bibinka polévky milujeme:-K:yes:a druhý receptík tam již je:-K;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: boršč podle rodilé ukrajinky recept na boršt boršt borsč bořč borč recept boršč recept borst recept recept na boršč ukrajinske recepty ukrainsky borsc polévka boršt recepty boršt borst polevka recept boršť borč recepty jak uvarit borsc polévka bořč ruský bořč rusky borc polevka

Suroviny: maso vepřové, mrkev, petržel, celer, cibule, řepa červená, zelí bílé, brambory, protlak rajčatový, sůl, pepř černý, vegeta, olej, česnek, petrželka, smetana zakysaná

TopRecepty.cz

Ukrajinský boršč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/79q1