Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 135 kJ / 2 900 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 55,68 g |
| Tuky | 127,31 g |
| Vláknina | 24,00 g |
| Cholesterol | 274 mg |
| Sodík | 212 mg |
| Sůl | 0,46 g |
| Sacharidy | 370,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Perníková mlaskajda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ojZX
Moje poznámka
Perníková mlaskajda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ojZX
Nejnovější recepty
Vánoční oplatky
Přidáno před 6 hodinami
Medové kuličky
Přidáno před 8 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 9 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 9 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 10 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brambory s vůní mandlí
Fitulka před 2 minutami
Bílkový chlebíček s kandovaným ovocem
Ututatise před 57 minutami
Poctivá vánočka
metrix7 před 1 hodinou
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Slavista62 před 1 hodinou
Krkovička z trouby
Sahula před 1 hodinou
Těsto na perníčky - hned měkké
habis před 1 hodinou
Perníčky, které jsou hned měkké
AlienkaKalousova před 2 hodinami
Domácí laskonky aneb: Křehké bílkové pokušení
milhausz1984 před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
busy_dad před 2 hodinami
Celerová pomazánka
Toms1 před 2 hodinami
Tématické fráze:
mufinny recept,
perníková b,
mufinny,
perníkové těsto,
perníkové muffiny,
perník rybíz,
perníkové formy,
vynikající perníkové muffiny,
výroba perníkové buchty,
perníková mlaskanda,
báječný perník,
perníková malaskajda,
třešnový perník,
vláčný velikonoční beránek do dvojité formy,
perníková forma,
muffiny z pernikového těsta,
pernickoveformy,
muffiny pernik,
vynikající perníková buchta,
perníková forma na adventní věnec
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr,
mléko,
vejce,
olej,
prášek do perníku,
kakao,
marmeláda
Komentáře (13)
Jarko, vypadá to lákavě...ukládám a vyzkouším..