Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Báječný perník

Perníková buchta patří mezi velmi oblíbené moučníky na plech, a tak není divu, že můžete narazit na desítky receptů. S marmeládou, povidly, cuketou či jablky, tolik variant k dispozici. Nejlepší je ale ta základní, na kterou vám přinášíme recept.

Hodnocení receptu je 5,0 (97×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

4. 3. 2008 12:53

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie16 865 kJ / 4 031 kcal
Bílkoviny81,34 g
Tuky158,56 g
Vláknina26,00 g
Cholesterol 289 mg
Sodík 396 mg
Sůl1,19 g
Sacharidy556,63 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Hella Hella (moderátorka)

4. 2. 2024 12:58

Když nevím co upéct na víkend, tohle je jasná volba.:-K

Rudischova Rudischova

12. 2. 2023 14:11

Dobrý den,výborný recept .Akorát na marmeládu, ostružinovou, jsem ještě přidala zakysanou smetanu a posypala oříšky.:-K

Michal_amater

26. 10. 2022 22:53

Vyměnil jsem za jiný recept, teď právě vychladl, chuťově v pořádku, rozinky a ořechy mám rád, příště ještě přidám.

Batanavi

12. 3. 2022 18:07

Moc děkuji za tento recept. Jiný perník už dělat nebudu, je opravdu vynikající. :yes:;-)

maruska166 maruska166

23. 4. 2017 10:15

Jestli se můžu zeptat, na kolik stupňů se perník peče a na jak dlouho? Děkuji za odpověď ;-)

Valis Valis

6. 4. 2017 10:42

Peču často :-) Je úžasný :yes:

Jindřiška

25. 3. 2017 12:59

Výborný doporučuji:)

Irrena Irrena

8. 2. 2017 08:44

Právě upečen, mohu jen doporučit, je výborný:yes:

JitkaW JitkaW

9. 4. 2016 19:11

Je opravdu výborný :-). Vynechala jsem polevu a je výborný i bez ní :yes:

evarako

14. 12. 2015 11:16

:yes: naprosto dokonalý perník, doma úspěch na tisíc procent.... díky moc. Dělala jsem ho podruhé a po upečení namazale lehce marmeládou a navrch dala hmotu z mascarpone a ušlehané šlehačky, posyp lehce cukrářským zdobením - čokoládové drobečky - do lednice. Povýšil na absolutně luxsusní dezert :-):yes::yes::yes:;-):-)

Petak Petak

24. 11. 2015 13:31

:yes::yes::yes::yes::yes::yes:
Opravdu BÁJEČNÝ. Peču už po několikáté a vždy se hned snědl ...:-K:-K:-K:-K:-K:-K:-K:-K:-K:-K:-K

vláďa

1. 4. 2015 11:07

já místo medu dávám nastrouhané jablko

alena

11. 11. 2014 14:00

mám ten samý recept,ale ještě přidávám pol.lžici mamelády nebo povidel;-)

xjanax

2. 11. 2014 13:07

Před chvílí jsem ho upekla.. a pochvalu dávám, protože moje 2 dětičky se do něj hned pustily.. to je pro mě největší odměna :-K

misidana

23. 8. 2014 21:43

taky bych uvítala, na kolik stupnu rozehřát troubu a jak dlouho péct. nez se do toho pustím.......

1 2 3 7

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: recept na perník perník recept perník perník recept recepty perník nejlepší perník recepty na pernik perník recept z kypřícího prášku perník z prášku do perníku recept na skvělý na perník jak dlouho se peče perník jak dlouho péct perník recept na perník bez prášku do perníku recept na pernik z kypriciho prasku jak se pece pernik pernik recepty recept na dobrý perník dobry pernik kypřící prášek do perníku recept nejlepší perník recept

Suroviny: mouka hladká, cukr, prášek do perníku, prášek do pečiva, vejce, med, olej, skořice, kakao, mléko, rozinky, ořechy sekané, tuk, mouka

TopRecepty.cz

Báječný perník

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lNg