Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Trdelník z domácí pekárny

Na trzích potkáváme tuto sladkou pochutinu snad na každém rohu. Řeč je o trdelníku, hojně obaleném v posypce ze skořice a vanilkového cukru. Za pomoci domácí pekárny jej můžete připravit i v pohodlí vašeho domova.

Hodnocení receptu je 5,0 (68×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 135 min Doba přípravy: 120 min Doba tepelné úpravy: 15 min

135 min (120 min příprava + 15 min tepelná úprava)

16. 7. 2010 10:57

Suroviny pro 5 kusů

5 kusů

Nutriční hodnoty

Energie12 599 kJ / 3 011 kcal
Bílkoviny71,94 g
Tuky101,00 g
Vláknina16,60 g
Cholesterol 1,03 g
Sodík 2,11 g
Sůl5,24 g
Sacharidy433,06 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Lappt

28. 5. 2017 23:18

Těsto luxusní ,nadýchané a za mně dobrota ,co do druhého dne nezůstala :-D
Zkusila jsem váleček a místo alobalu pečící papír ;-)Takže já dávám :yes: :yes::yes:

Lenunka Lenunka

28. 5. 2017 15:00

Lappt

28. 5. 2017 14:22

Chtěla jsem se zeptat ,jestli jste to někdo nezkoušel péct na dřevěném válečku na válení :-)

lukaš

5. 9. 2015 17:42

rat vaš trdelnik bich ochutnal! že mužu? toje :yes::yes::yes::yes::yes: fajn

poleno

6. 2. 2015 21:18

Ďáli jsme trdelníky namazali jsme skleničku namotali na to těsto a dali jsme to do troubi v troubě nám slezli aš sme to vindali obalili ve skořici abili dobré:-!

andulka

4. 11. 2014 08:47

tak včera jsem je pekla vůbec žádná hitparáda to není vůbec nejsou nadýchaný jsou tuhý a kdybych je pekla do té doby až zezlátnou jak je psáno v popisku tak si na nich vylomím tak akorát zuby no čekala jsem lepší kdyby se dali i body odebírat tak já budu první, proč bodovat jen za to že na obrázku jsou hezky a nedají se vůbec jíst:no::no::no::no::no::no::no:

Jenny

24. 9. 2014 17:55

že bych se do něj taky pustila,určitě anoo...;-):yes: 59:yes:

Jitule-cibule Jitule-cibule

8. 9. 2014 17:44

Tak to je super nápad upéct si doma trdelníky, jinak si je dáváme na trzích... :yes:
Moje trouba je nevyzpytatelná, zkusím trochu ubrat, peče nějak zběsile :-p :-D :-D
A je to za bodík:-!

ylenulkay

6. 2. 2014 12:44

Sonask Sonask

3. 12. 2013 14:39

Adam:A už jste trdelníky dělal?
Já a nejsem sama , je máme několikrát vyzkoušené , a jsou jako kupované,tzn že jsou dobré :-))

Adam

3. 12. 2013 01:13

S těmito proporcemi .. těsto je suchá jako kost.

Sonask Sonask

4. 5. 2013 21:53

To je mi líto :-( mě to ještě nikdy nesjelo.Možná příště opravdu jen slabě potřít.Doufám , že aspoň chuťově budou dobré :-K

Jana S Ondrou

4. 5. 2013 21:51

Tak zkoušíme se synem, má trdelník rád...ale nějak nám to sjelo v troubě se sklenic. Použili jsme zavařovací, natřeli lehce olejem. Těsto nám moc nedrželo na sobě už při namotávání...no, snad to bude dobrý i tak :-)

janatka janatka

22. 1. 2013 12:44

Už jsem musela ochutnat první hned po upečení:-p:-)Dobrota veliká vždy si kupuji na trzích před vánocemi a konečně jsem ho mohla vyzkoušet doma .

Sonask Sonask

3. 12. 2012 20:09

senky::yes::-*

1 2 3 6

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: trdelník recept trdelník trdelník na zavařovacích sklenicích trdelníky v troubě trdelník na sklenici recept na trdelník recept trdelník originál recept na trdelník těsto na trdelník trdelníky trdelník na kremrolove trubicky recept na trdelníky trdelníky recept jak udělat trdelník domácí pekárna recepty trubičky na trdelník trdelnik v troubě recepty z domácí pekárny testo na trdelniky originální recept na trdelník

Suroviny: žloutek, rum, mléko, máslo, sádlo, cukr moučkový, sůl, droždí čerstvé, mouka polohrubá, cukr vanilkový, skořice

TopRecepty.cz

Trdelník z domácí pekárny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/krLK