Moje musaka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 464 kJ / 828 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,62 g |
Tuky | 15,66 g |
Vláknina | 9,48 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 356 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 59,40 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 9. 2014 13:32
Dneska jsem dělala k obědu Výbornáá
12. 9. 2013 01:33
Pro naši rodinu (která lilek opravdu nemusí) je to výborné zpracování, chutnalo nám, takže určitě někdy zopakuji
30. 4. 2013 11:15
hledala jsem dlouho nějakou předlohu pro musaku a nakonec mě oslovila tato, zítra budu dělat, dám cuketu a batáty napůl s brambory, je to lehká verze, všude byly smetany, zakysanky, mouky a moc těžkých a hutných věcí na strávení. Děkuji za tuto lehkou a svěží předlohu!!! přidávám bodík!
6. 9. 2010 07:45
tak to jsem ráda, že chutnalo
5. 9. 2010 11:01
manžel se nechal inspirovat, tak přikládám foto, byla to večeřička mňam mňam
3. 9. 2010 17:12
Tu jsem jedla v bývalé Jugoslávii ob den, tak moc mi chutnala. Byla to pravá balkánská, ono je jich moc a tato vypadá také velmi dobře. Římanko, dávám 6.bod
3. 9. 2010 15:55
Elizka, neoľutuješ, ak máte radi balkánske jedlá. Je ich viac typov, napr. turecké, bulharské, aj sa mierne odlišujú. Mne osobne vyhovuje hlavne ten spôsob prípravy, aj keď je prácny - v predstihu všetko nachystať do pekáča (uvariť zemiaky, opiecť baklažán, uvariť bešamel, podusiť mäso), potom mám frei a iba strčím do rúry.
3. 9. 2010 15:14
Hezká fotečka... Já jsem tu musaku ještě nikdy nevařila, to budu muset napravit.
3. 9. 2010 15:09
3. 9. 2010 14:53
Musaku milujem, robím trochu inak (zemiaky predvarené, lilek - kolieska opečené, zapekám so syrovým bešamelom), ale aj táto verzia mi je sympatická.
3. 9. 2010 10:52
krasne foto aj recept
3. 9. 2010 10:00
mňam
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 1 hodinou
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 2 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 2 hodinami
Ananasové kytičky
Přidáno před 7 hodinami
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Přidáno před 8 hodinami
Caesar salát wrap
Přidáno před 9 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tatranské kotlety
zuzanax uvařila před 41 minutami
Broskvové řezy s pudinkem
RAMiel uvařila před 59 minutami
Polévka z kuřecích hřbetů
milan.pohy uvařila před 2 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Nicoolka uvařila před 3 hodinami
Krémová pórková polévka
eliskac uvařil před 3 hodinami
Mrkvový řez
Petula69 uvařila před 5 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
Pavelvan uvařila před 5 hodinami
Uzený vývar s uzenými knedlíčky
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
Mafka uvařila před 5 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Moravanka je oblíbená zeleninová směs, kterou si můžeme koupit hotovou. Využijeme ji ve studené kuchyni i při vaření
Jak využít jednozrnku? Prastarý druh pšenice má měkká a lehce křupavá zrna, nahradí rýži v rizotu i těstoviny v polévce
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: bulharská musaka s mletým masem balkánská musaka recept na musaku bulharská musaka recept bulharská musaka turecká musaka musaka bulharská musaka recept musaca musaka recept bramborová musaka recept na musacu recepty na musaku recept na bulharskou musaku recepty musaka turecká musaka recept recept na mousaku musaku pravá musaka zeleninová musaka
Suroviny: maso hovězí mleté, brambory, rajče, paprika čerstvá bílá, lilek, sýr strouhaný, paprika čerstvá červená, pepř, rozmarýn, tymián, sůl
Moje musaka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Eq2
12 názorů