Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Staročeský kuthan

Hodnocení receptu je 5,0 (45×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 170 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 150 min bez doby naložení masa

170 min (20 min příprava + 150 min tepelná úprava, bez doby naložení masa)

5. 9. 2010 18:29

Suroviny pro 8 porcí

8 porcí

Nutriční hodnoty

Energie21 740 kJ / 5 196 kcal
Bílkoviny217,49 g
Tuky442,08 g
Vláknina10,10 g
Cholesterol 785 mg
Sodík 6,33 g
Sůl15,50 g
Sacharidy82,35 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: Kluci v akci - mírně upraveno

Kuthan převzato z němčiny, znamená "pekáč,pánev.."

Možná se Vám bude zdát hodně hořčice, ale na talíři ji tam ani nepoznáte. Je toho plný pekáč pro 4člennou rodinu na 2 dny.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

martiline martiline

6. 2. 2011 12:28

Luxusní záležitost.
:-) Jen jsme se olizovali.

Teta Lena

6. 9. 2010 08:21

Paráda:-p:-)):yes:

jahoda jahoda

6. 9. 2010 07:36

pro Cardanka: knedlík je od Zizalyhttp://www.toprecepty.cz/recept/14430-bramborove-b... ;-)

srettka

6. 9. 2010 06:53

bašta jako víno:-p:yes:

cardanka

5. 9. 2010 23:20

Jahoda:-Kuž podle složení chutí:-pvím, že u nás doma toto jídlo bude míti úspěch:yes:13.bodík už tam je a prosím, zaujal mne přílohový knedlík:yes:našel by se na topkách receptík:-?
Děkuji:-K

Paprika Paprika

5. 9. 2010 23:10

:-p :yes::yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

5. 9. 2010 22:58

:yes::yes::-p+:yes::-*

Eliza Eliza

5. 9. 2010 21:06

Jídlo vypadá parádně a ačkoli hořčici nemám moc ráda, předposlední věta mě přesvědčila...;-):yes:. Ukládám k vyzkoušení. :-)

Elina

5. 9. 2010 20:07

všichni prominte"to je ale žrádýlko",už se těším až to vytvořím.A pak že budu držet dietu,ach jo...+1:-p:yes:

AniCiz

5. 9. 2010 19:53

:yes::-Kuloženo

pipre pipre

5. 9. 2010 19:34

To vypadá chuťově moc dobře. Magdalenko, u nás by to dřív také nevydrželo na dva dny :-D:-D:yes:+9

magdalenka magdalenka

5. 9. 2010 19:26

jahoda, tej poslednej vete sa usmievam, nepoznáš mojeho chlapa...
Ale vyzerá to veľmi zaujímavo a krásne...+

Colombo65 Colombo65

5. 9. 2010 19:25

Nevím, co je na této dobrotě "drahé", ale bude to pěkná kombinace chutí - taky tam není nic špatného. Prostě - MŇAM ;-);-);-)

zizala zizala (moderátorka)

5. 9. 2010 18:57

:-p:yes::yes:

mysulka mysulka

5. 9. 2010 18:54

:-p +1:yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: staročeské recepty kutchan kuthan jídlo kutan staročeský kutchan staročeskýkuthan staročeský recept staročeský pekáč staročeské výrazy staročeský kudhan co je to kutchan co je kutchan jídlo kuthan staročeeské recepty staroceske jidlo staročeský kutlan kuthan pekáč pánev slovo kuthan starocesky kutan kuhtan recept

Suroviny: hovězí zadní, bůček vepřový, klobása pikantní, slanina anglická, hořčice plnotučná, hořčice kremžská, sůl, pepř mletý, paprika sušená sladká, koření chilli, cibule, smetana na vaření

TopRecepty.cz

Staročeský kuthan

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JQqv