Zapékaná ryba na víně (Maroko)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 529 kJ / 1 561 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 134,53 g |
Tuky | 66,70 g |
Vláknina | 15,25 g |
Cholesterol | 473 mg |
Sodík | 1,17 g |
Sůl | 2,62 g |
Sacharidy | 54,21 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 7. 2009 09:47
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 1 hodinou
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 14 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 23 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 23 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Sýrový chléb
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Právě bylo uvařeno:
Tvarohový koláč s jablky a skořicovou vůní
laubice uvařila před 8 minutami
Dršťková polévka
pazderka83 uvařil před 1 hodinou
Pappardelle s krůtím masem a zeleninou
Ter88ka uvařila před 2 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
Sarinaa uvařila před 2 hodinami
Brokolicové placičky
HanLen uvařil před 5 hodinami
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 10 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 10 hodinami
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 12 hodinami
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 13 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak zahustit polévky, zlepšit jejich chuť a zvýšit výživnost? Skvěle je doplní nudle, noky, knedlíčky, kapání, svítky či krutony
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Další recepty
Tématické fráze: recepty ryba recepty na vine ryba recepty rcepty recept ryba klobásník recepty ryby zapečená ryba top recept zapečená ryba zapékaný kapr koriandr recept těstoviny s rybou jidla z ryb ryba recept recepty s rybou zapikana ryba pečenáče ve víně recept ryba jidlo marocké recepty zapečené file na víně maroko
Suroviny: ryba, strouhanka, olej, máslo, cibule, nať petrželová, víno bílé, šťáva citronová, pasta sardelová, sůl, pepř, koriandr sušený
Zapékaná ryba na víně (Maroko)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r86
1 názor