Podmáslové bagety s bylinkami
Suroviny
Porce: 4 kusy po 240-250 g
Nutriční hodnoty
Energie | 10 756 kJ / 2 571 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,65 g |
Tuky | 47,83 g |
Vláknina | 19,24 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 6,63 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 447,82 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 10. 2010 13:23
Ivi tak jsem dnes konečně upekla Tvé bagety jsou super, zvládla jsem to i bez pečky, jen mě nějak zlobí trouba, tak je nemám tak krásně dozlatova upečené, ale i tak mám radost
Jsou moc dobré, přidala jsem foto. Díky za recept
Jsou moc dobré, přidala jsem foto. Díky za recept
2. 10. 2010 17:50
Děkuju.
2. 10. 2010 17:04
Miri, krááása!
2. 10. 2010 13:21
Cathleen posílám pár fotek a velké díky za tenhle recept. Dělala jsem je jen z polo dávky a byla to chyba. Děti se do nich pustili s ohromnou chutí a i můj manžel neodolal a pár jich snědl. Dělala jsem je malé (8 ks), nám to tak víc vyhovuje. Příště je budu dělat, pěkně z celé várky. Posílám boďku č. 15 a doporučuji dále.
27. 9. 2010 10:51
tak já tě, ivčo, pochválím ne jen podle toho, jak ty bagety vypadají, ale hlavně, jaké jsou chuťově. a to jsou absolutně úžasné neměla jsem podmáslí, tak jsem dala kefír. a přidala trochu restované sušené cibule. a rodina mi je snědla ještě vlažné. ubránila jsem jen jedinou a tu si dala tchýně. takže dneska peču zase. díky za výborný recept
17. 9. 2010 21:31
Jsi nejlepší+
17. 9. 2010 20:30
Cathleen jen zakousnout.
17. 9. 2010 16:29
Krásně nazdobené, Cathleen prostě umí
17. 9. 2010 16:29
Výstavní kousky
17. 9. 2010 14:52
Cathleen - už jsem ti to psala víckrát ... tvoje pečivo je neskutečné Tohle kdyby se prodávalo v nějakém obchodě, tak je tam pořád fronta až ven +
17. 9. 2010 14:12
Krásné i po estetické stránce posílám bodík
17. 9. 2010 13:46
Paráda
17. 9. 2010 13:15
Cathleen proč já nemám podmáslí. Už pár dní, mám chuť si zopakovat tvé Tatarkové .... a ty teď přidáš tohle. To mi nemůžeš dělat. Rozhodně ukládám a protože jsem bylinková, tak i brzy vyzkouším. Nemohla by jsi, pro jednu mlsnou uživatelku přidat i řez? Prosííím.
17. 9. 2010 13:08
17. 9. 2010 12:44
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 7 hodinami
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 9 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno před 11 hodinami
Ananasový svěží dezert
Přidáno před 22 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Právě bylo uvařeno:
Vepřové na česneku
Pavel Jobanek uvařila před 38 minutami
Knedlíky houskové hrnečkové, vařené v mikrovlnce
Hello Doly uvařila před 59 minutami
Hlíva pečená s bramborami na smetaně
KatkaCechova uvařila před 3 hodinami
Vepřová bratislavská plec
esindler@seznam.cz uvařila před 5 hodinami
Italská čočková polévka
TondaJ uvařila před 5 hodinami
Vepřová játra - luxusní
Haniina uvařil před 5 hodinami
Kuřecí prsa v zeleninové krémové omáčce
esindler@seznam.cz uvařil před 6 hodinami
Cibulový quiche
Veronika.cho uvařila před 6 hodinami
Vajíčková pomazánka ze tří ingrediencí
Marketa Volfova uvařila před 7 hodinami
Vepřové na paprice se zakysanou smetanou
esindler@seznam.cz uvařila před 7 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: bylinkové máslo na bagety bylinkové máslo na bagetu domácí bylinková bageta bylinková bageta nejlepsi bagety podmáslové řezy bylinkové bagety z domácí pekárny bagety domácí s podmáslím bagety s bylinkami jak uválet bagetu bageta s bylinkami recept na bagetky jak se dělá bageta nejlepší bageta recept bageta z pizza těsta bagety recept těsto bageta s podmáslím bylinkove bagety recept z pekarny těsto na bagety s bylinkami bagety s podmaslim
Suroviny: podmáslí, voda, olej, cukr, sůl, koření bylinkové máslo, mouka polohrubá, mouka hladká, droždí
Podmáslové bagety s bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0L95
38 názorů