Jahodovotvarohové pokušení
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 012 kJ / 959 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,88 g |
Tuky | 28,67 g |
Vláknina | 11,80 g |
Cholesterol | 520 mg |
Sodík | 278 mg |
Sůl | 0,93 g |
Sacharidy | 141,47 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 6. 2011 08:53
Pajaja: Pavlínko, děkuji za komentík i moc hezké fotky
21. 6. 2011 12:13
Ivi, vyráběla jsem už dávno, až teď jsem se dostala k tomu přidat fotku. Byl to výborný dortík, u nás rozhodně ne naposledy. Přidala jsem fotečku, jestli nevadí. . .
28. 5. 2011 12:53
stuska: asi záleží na zralosti jahod, ony bývají některé navrchu červené, ale uvnitř ještě bledé, pak ti to tu barvu nedá ...ta vrstva jsou vlastně jen slazené rozmačkané jahody, pyré, spojené troškou vody se želatinou...
28. 5. 2011 12:21
Já jsem tak také dala červenou želatinu, ale takovou barvu mi to neudělalo.
27. 5. 2011 17:25
stuska:a nebude to tím, že je tam červená želatina??
27. 5. 2011 17:23
jak to , že to máte tak krásně červené.Já jsem dnes udělala a takovou nádhernou barvu to tedy nemá.
16. 2. 2011 16:07
mam na to chut ......................................................................................................................................................................................................www.kůn.cz
24. 10. 2010 22:09
Mám moc ráda tyto typy moučníků. A vypadá opravdu nádherně
24. 10. 2010 22:03
isahu - děkujeme za přání
23. 10. 2010 22:37
Petro, já děkuji - za důvěru a vyzkoušení Vše nejlepší Vám i manželovi
23. 10. 2010 22:29
včera jsem chystala na dnešní oslavu mých a manželových narozenin. Použila jsem želatinový ztužovač za studena a povedlo se. Všem moc chutnalo. Určitě zase udělám. Děkuji za recept.
22. 10. 2010 11:16
Jano, děkuji za vyzkoušení, těší mě, že chutnalo
22. 10. 2010 10:10
Dort jsem vyzkoušela a opravdu nemá chybu, jen se po něm zaprášilo! Díky za recept.
15. 10. 2010 14:11
mňam, určitě zkusím akorát nechci vidět tu želatinu to zase dopadne
4. 10. 2010 13:40
magdalenko, zkus želatinový ztužovač za studena od Dr. Oetkera. Já s želatinou také nekamarádím, ale s tímhle ztužovačem to jde jedna radost.
Ivanko, tvůj dortík je nádherný, mám uložený a brzy vyzkouším. Pokud bude vypadat přinejmenším tak pěkně jako Tvůj, dovolím si přidat fotku. +23
Ivanko, tvůj dortík je nádherný, mám uložený a brzy vyzkouším. Pokud bude vypadat přinejmenším tak pěkně jako Tvůj, dovolím si přidat fotku. +23
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Fazolky nakyselo s přílohou v multifunkčním hrnci
Přidáno před 9 minutami
Cheesecake od Evy
Přidáno před 2 hodinami
Skořicové šneky s krémovou polevou
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí hořčicové řízečky
Přidáno před 5 hodinami
Míchaný pampeliškovo-sedmikráskový med
Přidáno před 15 hodinami
Žloutkový krém s borůvkami
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Loštický řízek
paprika1000 uvařila před 53 sekundami
Pravá bulharská pomazánka
Adlla uvařil před 23 minutami
Polévka z libečku s kroupami
komajda065 uvařila před 52 minutami
Mandarinkové řezy s kefírem
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Bramborové knedlíky
Krize uvařila před 2 hodinami
Hamburská vepřová kýta
MajaFero uvařila před 17 hodinami
Staré dobré punčové řezy
MajaFero uvařila před 17 hodinami
Dobré řezy
Dittrisanda uvařila před 18 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
andrejkowa.nela uvařila před 18 hodinami
Bezlepková rychlá pizza
LenkaMH uvařila před 18 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Dokřupava smažené rýžové nudle se zeleninou: Domácí „čína“ jen z několika ingrediencí může být na stole za pár minut
Jak uvařit jahodový džem. Jahody výborně doplňuje rybíz, který má dobré želírovací schopnosti
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: dort za studena s ovocem a zakysanou smetanou zelatina za studena želatinový ztužovač za studena dr.oetker jak dlouho tuhne zelatina želatinový ztužovač za studena želatinový ztužovač želatinový ztužovač za studena dr. oetker želatina za studena dr oetker příprava sypké želatiny tvarohové pokušení jahodovotvarohove řezy želatina za studena dr.oetker jahodovo tvarohový dort sypká želatina želatina do krému za studena želatina do tvarohu za studena želatina do krémů jahodový dort se zakysanou smetanou a tvarohem jahodovy dort za studena se zakysanou smetanou tvaroh a želatina
Suroviny: vejce, cukr moučkový, olej, mléko, mouka polohrubá, prášek do pečiva, tvaroh měkký, šlehačka, želatina, voda, cukr, jahody, želatina, voda, cukr
Jahodovotvarohové pokušení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/myXr
62 názorů