Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Piškot se želatinovým kokosem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

14. 4. 2009 11:23

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota16 611 kJ / 3 970 kcal
Bílkoviny48,68 g
Tuky230,47 g
Vláknina41,50 g
Cholesterol1 287 mg
Sodík165 mg
Sůl0,47 g
Sacharidy404,57 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

tejaja

26. 5. 2009 15:13

Áno, 250 g balík. Ospravedlňujem sa, až teraz som si všimla otázku:-8

AnnaC

14. 4. 2009 17:56

Balík kokosu o hmotnosti 250 g?Recept mne zaujal.Dík za odpověď.:yes:

tejaja

14. 4. 2009 14:39

Helenka, tú tortovú želatínu nie, ale tá od Gelity by mohla byť, to je poľská však ? Vajíčkovú nepoznám, ale na tlačenku je potrebná klasická poriadna želatína, takže predpokladám, že bude dobrá. Proste to, čo poriadne shustne.:-D Ja kupujem tú, čo vkladám obrázok.

Hella

14. 4. 2009 14:12

Určitě vyzkouším. Prohlédla jsem doma svoje zásoby a myslím, že tyhle druhy želatin (foto přikládám) by mohly vyhovovat. Ty 2 v první řadě jsou granule. Myslím, že velmi vhodná je ta na vaječnou tlačenku (je všude k dostání), ale pozor jeden druh (druhý sáček v druhé řadě) je Pikantní.

tejaja

14. 4. 2009 14:03

Janka, dostaneš želatínu normálne v potravinách. Môžeš použiť aj tú plátkovú, proste hocijakú, len nie to tortové želé. To nie je želatína. Napríklad Janka takú, ako by si použila na vajíčkovú tlačenku, teda čistú želatínu.

JanaDorazinova

14. 4. 2009 13:14

No, jo, ale kde se to dá koupit? Tu plátkovou mám, ale ještě jsem s tím nikdy nic nedělala a ta granulovaná by byla fajn, ale kde ji vzít? Ten zákusek vypadá úchvatně, chtěla bych to vyzkoušet, teď už v klidu a pohodě.;-)

tejaja

14. 4. 2009 13:07

Janka nie cukrársku, tá je slabá , klasická želatína, buď plátková alebo granulovaná alebo prášková. Len nie tá, ktorá je určená na poliatie povrchu torty. Ja dávam 1 sáčok granulovanej, ktorá je určená na 1/2 l tekutiny.

JanaDorazinova

14. 4. 2009 12:47

Terezko, jakou želatinu? Tu plátkovou, nebo tu cukrářskou, co je bílá a červená?:-?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: platkova zelatina plátková želatina recepty piškot recept praškova želatina panacota na piškotu piškotové těsto želatinový zákusek řezy s plátkovou želatinou piškot želatinové moučníky recepty-piškot recepty prášková želatina na klouby www garaletka piškotové těsto recept jak se dělá želatina prášková želatina potravinářská garaletka recepty-želatina recept na piškot

Suroviny: korpus piskotový, kokos, želatina, cukr, rozinky, marmeláda rybízová, žloutek, cukr moučkový, olej

TopRecepty.cz

Piškot se želatinovým kokosem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0g2y